Se adresse

Konventum & Højstrupgård

Betaling for greenfee sker ved bestilling af starttid – afbestiller du fra senest 12 timer inden din starttid, refunderes hele beløbet uanset årsagen til afbestillingen. Hvis hele, eller størstedelen af runden bliver afbrudt pga regn/vejrlig, får du en greenfee-voucher til en runde en anden dag hvor vejret er bedre! Ved afbestilling ring 49 21 29 70.

Konventum & Højstrupgård – nabo til Helsingør Golf Club

Overnat næsten midt på golfbanen. Konventum ligger lige overfor Helsingør Golf Club.

Konventum & Højstrupgård - To huse under samme tag

Konventum & Højstrupgård et hotel og konferencecenter bestående af to huse med hver deres byggestil, historie og charme. Derudover er vi nabo til Helsingør Golf Club og ligger godt 3 km fra Helsingør centrum.

Hos Konventum & Højstrupgård finder du de perfekte rammer til både møder og konferencer, selskaber eller som hotelgæst på et af vores hotelophold. 

Vi råder tilsammen over 259 værelser – 237 standardværelser og 22 luksusværelser fordelt på begge huse. Derudover har vi 3 auditorier og 57 mødelokaler med plads fra 2 til 250 personer. Hvert hus har sin egen restaurant, hvor vores dygtige køkken serverer lækker mad tilberedt af sæsonens bedste råvarer.

I vores 300.000 kvm store park, med udsigt over Øresund, er der plads til walk-n-talks, teambuilding og, med Helsingør Golf Club lige ved døren, rig mulighed for at slå sig løs på golfbanen mellem møder. Desuden venter en forfriskende dukkert i Øresund efter kun 10 minutters gang gennem skoven.

Konventum – Dansk design, kunst og arkitektur
Som en lille landsby på en slette – det er det syn der møder dig når du først ser Konventum. Bygget i 1969 af arkitekterne Karen og Ebbe Clemensen og Jarl Heger, fremstår Konventum som en lille arkitektonisk tidslomme, der på skønneste vis indfanger dansk arkitektur og håndværk fra midten af det 20. århundrede.
Indenfor bliver du mødt af den ærlige og uprætentiøse arkitektur, der indbyder til at gå på opdagelse. Fordelt i hele huset kan du bese Konventums private kunstsamling, der er Danmarks største. 

Højstrupgård – hygge, forkælelse og afslapning
Højstrupgård er opkaldt efter Heibergs festspil ”Elverhøj”. Det virker også som et indlysende valg, når man ser den yndige herregård ligge på sin lille bakke blandt skovens træer og med Øresund i baggrunden.
Bygningen er fra 1872, men er blevet istandsat indvendigt så den fremstår mere moderne. Men den hyggelige stemning er stadig i original stand.


Højstrupgård
Ejler Jensens Vej 1
3000 Helsingør
Se kort >>
 
T: +45 4928 0900
info@hoejstrupgaard.dk
www.hoejstrupgaard.dk
 
Besøg Konventum & Højstrupgård her
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970