Se adresse

Bliv sponsor

Betaling for greenfee sker ved bestilling af starttid – afbestiller du fra senest 12 timer inden din starttid, refunderes hele beløbet uanset årsagen til afbestillingen. Hvis hele, eller størstedelen af runden bliver afbrudt pga regn/vejrlig, får du en greenfee-voucher til en runde en anden dag hvor vejret er bedre! Ved afbestilling ring 49 21 29 70.
Ved at blive sponsor i Helsingør Golf Club, får du markedsført din virksomhed for cirka 1000 glade golfere. Markedsføringen kan være reklame i form af firmanavn på sponsor tavle i klubhuset, logo på tee-stederne, skralde spande, hjemmeside mv.
Som sponsor har man i egenskab af samarbejdspartner med HGC således en række fordele.

Vi sigter efter, at sponsoraterne giver både nytte og glæde for både sponsor og HGC som en samlet klub. Sponsor bliver eksponeret for alle medlemmer og gæster i klubben og vi er dybt taknemmelige i klubben for de virksomheder som engagere sig på klubbens vejne!

Sponsorer har mulighed for at tilkøbe ét eller flere klubmedlemskaber til medarbejdere, greenfee billetter med rabat til gæster og medarbejdere. Vi kan også tilbyde at afholde kunde arrangementer/company days og deltagelse i sponsormatcher m.v.

Kontakt venligst Kennet Valentiner på e-mail sponsor@hgcgolf.dk ellert på telefon 40 12 89 61, hvis du ønsker at høre nærmere sponsorat i én af Danmarks smukkeste golf klubber!

 
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970