Se adresse

** Makker Cup

MAKKER CUP
TURNERINGEN
Makker Cup er som navnet angiver en makkerturnering og i denne turnering er der fokus på sjov og samspil. Konceptet trækker på nyere tanker om mere intenst og hurtigt golfspil, og det betyder at der vil være fuld gang i den, til denne turnering.
 
Makker Cup er allervigtigst en mulighed for at dele golfspillet med en man kan lide at være sammen med, f.eks. kan man spille med en kammerat / fætter / kusine / søster / bror / klubkammerat - mulighederne for at sammensætte et makkerpar er mange. Det eneste der betyder noget, er at du spiller med en du rigtig godt kan lide. Derudover er Makker Cup en mulighed for (måske) at stifte nyt bekendtskab med en makkerturnering og det at spille hulspil mod andre.
 
Alle par får ved hver afdeling matchende caps. Dette kan medvirke til at skabe en holdfølelse, og alle får på denne måde noget, de kan bruge i- og udenfor turneringen. Caps’ne hjælper også til, at alle kan følge med I hvem, der er på hold sammen.
 
På både 1. og 2. spilledag afsluttes der med socialt samvær i puljen, når alle 8 spillere drikker en sodavand sammen i klubhuset inden der tages afsked.
 
Til finaleweekenden er der overnatning og en masse social hygge på tværs af makkerparrene, og turneringen afsluttes med en flot præmieoverrækkelse.

ALDERSGRÆNSE 
Alle juniorer og ynglinge op til 24 år kan deltage i turneringen. 

Storbanetilladelse er påkrævet.
 
HCP GRÆNSE
Alle juniorer og ynglinge med HCP fra < 36 kan deltage.
 
RÆKKER
U16 - U25

A-Række 
Mesterrækker
 
MATCHFORM
Makker Cup er en greensome-turnering med handicap. Makker-parret består af to personer - de samme to igennem hele turneringen. Begge spillere slår ud fra teestedet, hvorefter de sammen vælger hvilken bold de vil spille videre med. Herefter skiftes de til at slå den valgte bold. Målgruppen er spillere med handicap 36 og derunder. Turneringen afvikles over 2-4 spilledage.
 
I Makker Cup spilles der i puljer med 4 makkerpar, der alle møder hinanden over 18 huller. Der spilles 6 hullers hulspil som greensome mod hvert par i puljen. Dermed skal man præstere hele tiden, og samtidig starter man hurtig på en frisk igen, hvis en enkelt match går skidt.
 
Dette giver golfspillet en større dynamik, og derudover er det sjovt. Alle 6 huller færdigspilles i alle matcher. Således kan en match f.eks. ende 5-1. Dertil tilføjes et taktisk element, hvor hvert makkerpar minimum skal bruge 2 af hver af de to spillers drive på de 6 huller. Det vil sige, at et makkerpar på de seks huller, en match løber over, skal bruge spiller A’s bold minimum to gange og spiller B’s bold minimum to gange.
 
TURNERINGENS ETAPER
Makker Cup løber over 3 etaper som afvikles over 4 spilledage, da finalen afvikles over 2 dage. Alle makkerpar spiller både første og anden etape, som ligger med ca. 2 ugers mellemrum. De bedste par fra anden runde går herefter videre til en finaleweekend (tredje og fjerde spilledag). Det vil sige, at alle makkerpar er garanteret minimum at deltage i de første to etaper.

Læs en mere detaljeret plan på DGU hjemmeside. 

Se spilledatoer i vores årshjul eller på link nederst. 
 
TILMELDING
Juniorer/ynglinge er selv ansvarlige for individuelt at tilmelde sig Makker Cup i Golfbox. 
 
?????
Hvis du har spørgsmål til Makker Cup, er du velkommen til at kontakte HGC Junior- og ynglingeudvalget. 
 
LINKS VED DGU
Officiel DGU hjemmeside for turneringen
Klik her!
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970