Se adresse

Nyhedsbrev MAJ 2020

Nyhedsbrev 2 – 2020

 

Nu er sæsonen i gang. Banerne er stort set åbne, de første nye spillere er startet på kursus, mandagsmatcher er skudt i gang, og hvervning af nye medlemmer kører stabilt derudaf.
Men det har jo ikke været den start, vi havde forestillet os. Corona-pandemien har sat sit tydelige præg på, hvad vi kan og må, og der er forsat en hel del begrænsninger. Ikke mindst savner vi vel alle restauranten. Uanset hvad: Velkommen til sæson 2020 – og hjælp dig selv, dine medmennesker og klubben ved at overholde de retningslinjer, der af myndighederne er givet for social adfærd.
 
Nye mailadresser til Nyspillerudvalget
Vi har ændret nogle dispostioner i Nyspillerudvalget med bl.a. nye tovholdere og dermed også nye mailadresser.
ALLE mails vedr. nyspillerudvalgets overordnede arbejde og hvervning skal fremover sendes til nyspiller@hgcgolf.dk
ALLE mails vedr. mandagsmatcher skal fremover sendes til hgcmandagsmatch@gmail.com
ALLE mails vedr. begynderkurser skal fremover sendes til hgc.begynderkurser@gmail.com.
Læs mere længere nede.
 
Hvervning af nye medlemmer
En af nyspillerudvalgets store og vigtige opgaver er som altid at hverve nye medlemmer til klubben.
Helsingør Messen: Vi havde planlagt at deltage i år, men den blev aflyst. Vi håber på næste år, da vi mener, at messen er en oplagt mulighed for at promovere klubben over for byens borgere.
Golfens Dag: Dansk Golf Union har flyttet Golfens Dag til en endnu ikke fastlagt dato i slutningen af maj. Hold venligst øje med den nye dato. Vi håber, at I har mulighed for også dér – og evt. nogle dage før – at give en hånd med.
Facebook-kampagne: Vi kører pt. en Facebook-kampagne for at trække nye til vores begynderkurser, og måske dukker annoncerne op i dit feed. Hvis du deler, videresender, liker eller lign., kan vi ramme endnu flere. Når denne kampagne er slut, sætter vi ind med en ny.
 
Glæd en mor på Mors Dag
Mødre har (også) godt af at holde sig i gang – også din, hvis du har en! ;-) Så hvad med at give hende en golfoplevelse på Mors Dag? Det kunne f.eks. være vores tre-timers-arrangement ”Prøv golf på 1 dag”. Læs mere om arrangementet og tilmeld din mor her.
 
Skaffer du nye medlemmer, så siger vi SKÅL
Der er sikkert mange i din omgangskreds, der endnu ikke spiller golf. Invitér en eller flere af dem med til et af hverve-arrangementerne ”Golfens Dag” eller ”Prøv golf på 1 dag”. For når en person på din opfordring tilmelder sig et 8 ugers begynderforløb/-kursus, belønner vi dig med 1 flaske vin. Når samme person inden for de næste 12 måneder vælger at melde sig ind i HGC med medlemskab til PAR 3-banen, kvitterer vi med yderligere 2 flasker vin. Når medlemskabet opgraderes til fuldt medlemskab, får du yderligere 3 flasker vin.
Herudover vil vi lancere forskellige andre initiativer til at hverve flere nye golfspillere til klubben. Vi vil løbende orientere om aktiviteterne og håber, at du vil backe op om dem.
 
Begynderkurserne
Begynderkurserne er en integreret del af vores 8 ugers lange prøveperiode for vores forhåbentlig kommende medlemmer. Foruden begynderkurser tilbyder vi i løbet af prøveperioden faciliteret træning op til tre gange om ugen, undervisning i regler/etikette samt deltagelse i nyspilleraktiviteter som f.eks. mandagsmatcher. Der er lige nu 28 personer tilmeldt de første kurser. Se evt. mere her.
I år er Jan og Morten tovholdere på begynderkurserne. Har du lyst til at give en hånd ved gennemførelsen af vores begynderkurser og -forløb, vil de gerne høre fra dig på hgc.begynderkurser@gmail.com
 
Mandagsmatcher
27. april startede mandagsmatcherne med en rigtig flot tilslutning. 33 på storbanen og 18 på par 3-banen. Det ser ud til, at vi forsætter, hvor vi slap sidste år. Matcherne er naturligvis omfattet af Corona-restriktionerne mv. Overhold nu reglerne, så vi ikke risikerer at blive tvunget til at lukke ned for mandagsmatcherne! Er du i tvivl om reglerne, kan du læse mere på vores hjemmeside.
Turneringsprogrammet frem til den 28. september er lagt i GolfBox, og tilmeldingen til den første turnering er åben. Så meld jer endelig til!
På vores hjemmeside kan du læse mere om mandagsmatcherne – tryk her.
 
Hjælp til Golfbox
Er du usikker på, hvordan du logger på Golfbox og tilmelder dig en mandagsmatch, har vi lavet en lille video-guide. Den varer ca. 12 minutter, og du kan se den her:  https://www.youtube.com/watch?v=OWmwqZzOHaA
 
Ny tovholder for mandagsmatcher
Lars Seiler Hansen er fra i år tovholder på mandagsmatcherne. I den anledning har vi oprettet en mailadresse, som ALTID skal benyttes ved ALLE henvendelser vedr. mandagsmatcher. Mailadressen er hgcmandagsmatch@gmail.com.
 
Temaarrangementer
Også her har vi lidt den tort at måtte aflyse, og lige nu har vi ingen arrangementer i pipelinen, da de fleste nyspillere alligevel har nok at se til. Men mon ikke vi kan tage en rundvisning på storbanen for dem, der er ved at være klar til at konvertere til storbanemedlemskab?
 
Vintergolf
Fra oktober og frem til marts, hvor Coronaen satte en stopper for Vintergolf, kunne vi glæde os over at se i snit 16-18 nyspillere hver lørdag formiddag til en fornøjelig runde golf og lidt varme og hyggesnak i restauranten efterfølgende. Stor tak til alle, der dukkede op, og ikke mindst til Jeanette, Lars og Morten for ihærdigt og vedvarende at lede slagets gang lørdag efter lørdag. Vi forventer at fortsætte med vintergolf i vintersæson 2020-2021, hvis det lader sig gøre.
 
Regelaftner med brætspil
Kun to gange nåede vi at spille brætspil om golfregler og etiketter. Tanken var, at vi skulle blive knivskarpe på reglerne, inden vi skulle ud og spille golf – og vi havde håbet på flere arrangementer. Men det var fint, mens det varede. Nu ligger spillene i klubhuset, og alle er velkomne til at spille. Altså, når vi igen må sidde tættere, end vi må nu!…
 
HJÆLP!
Vi har fortsat brug for alle typer hjælpende hænder til vores mange aktiviteter. Arbejdet med at skaffe nye medlemmer – og at få dem til at vedblive med at være medlemmer – kommer ikke af sig selv, og Nyspillerudvalget arbejder som altid på opgaven. Men det er heldigvis både sjovt og givende at se de nye vokse i klubben, udvikle sig som golfspillere og langsomt blive en del af klubbens sociale liv. Det er dét, vores arbejde handler om. Har du lyst til at være en del af det, kan du på hjemmesiden finde mere om vores opgaver, og vi er altid klar til at fortælle mere om dem. Læs mere her.
Vi håber meget at høre fra dig.
 
 
Til slut minder vi endnu en gang om de gængse retningslinjer for mindskning af Corona smitten – husk det ”det du gør nu – gør en forskel”

Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970