Se adresse

Nyhedsbrev FEB 2020

Vi er langt forbi nytår og ved at vænne os til at skrive 2020. Men godt nytår igen! 2020 betyder også starten på en ny sæson, som vi i Nyspillerudvalget har arbejdet på siden november. Du kan se frem til en sæson, som byder på meget kendt, men også nyheder.

Vintergolf – du kan nå at være med
Selv om vejret har mindet mere om efterår end vinter, har Jeanette, Lars og Morten været trofaste støtter til Vintergolf på par 3-banen, hvor de med 15-20 nyspillere hver lørdag hele vinteren har spillet en runde og efterfølgende drukket en kop kaffe i klubhuset.
Kunne du tænke dig at deltage de sidste gange? Så mød op lørdag kl. 10 ved tee 1 på par 3-banen. Ved afslutningen den 28. marts, disker Morten op med lidt golf og spas (tilmelding i GolfBox).
 
Kom til sæsonopstartsmøde og bliv klædt på til 2020
Den 15. april gennemfører vi årets første tema-arrangement, hvor vi bl.a. orienterer om aktiviteterne i 2020. Vores nye klubtræner kommer forbi, ligesom shoppen og restauranten. Der er udsendt invitation, som ligger hjemmesiden under ”nyspiller” samt på Facebook. Vi håber, du har lyst til at deltage (tilmelding i GolfBox).
 
Par 3-spiller: Tag et kursus og bliv klar til sæsonen (og storbanen!)
Er du så småt ved at være klar til at spille på storbane, og har du brug for at genopfriske golfslagene efter en lang vinter? Så tilbyder Jacob Rasmussen (vores nye klubtræner) fællestræning for par 3-bane-spillere. Du trænes i alle spillets facetter – og målet er at gøre dig klar til storbanen. Træningen foregår på driving range og indspilsområdet over 4 tirsdage kl. 19.00-20.00 og lørdag den 25. april kl. 10.00-11.00. Begrænsede pladser.
Kurset koster kr. 700,-. Du tilmelder dig via dette link .
Har du problemer med at tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte Jacob på tlf. 42123831 eller skrive til
jacob@jacobgolf.dk.
 
Lær reglerne – på den sjove måde
Som noget nyt har vi forsøgt os med indlæring af golfreglerne via brætspil. Ved første arrangement deltog 15 nyspillere, og alle blev for hvert slag lidt klogere og havde det hyggeligt… Så kom og vær med. Vi spiller tirsdag i lige uger – næste gang den 3. marts. Vi starter kl. 19, og der er altid varm kaffe på kanden.
 
Mandagsmatcher m.m.
Vores hyggelige og velbesøgte mandagsmatcher forsætter naturligvis efter helt samme koncept som sidste år. Første match er den 27. april, og afslutningen er den 28. september. Turneringsprogrammet kan ses i GolfBox.
Fra 2020 vil Lars Seiler være ny tovholder på mandagsmatcherne. Lars kan kontaktes på mail hgcmandagsmatch@gmail.com.
 
Udflugter
Vi arbejder også i år på en golfudflugt til udlandet (Sverige :-)). Vi har derudover aftalt med Sorø Golf Klub at besøge dem – ligesom de vil besøge os.
 
De ”sjove” matcher...
Vi har naturligvis også i 2020 planlagt både en nissematch og en omgang natgolf. Du hører nærmere, når vi er ved at nærme os.
 
Nye medlemmer
Sidste år – som vi har pralet med mange gange – er det lykkes at få 80 nye golfspillere til klubben. Det er fint, men vi har fortsat brug for medlemmer! Vi har derfor en række hverveevents på tegnebrættet. F.eks. får vi en stand på Helsingør-messen den 21.-22. marts, og vi fortsætter med en større kampagne i forbindelse med Golfens Dag den 26. april. Herudover vil vi reklamere for vores begyndertilbud på hjemmesiden og på Facebook, og vi lancerer kampagnen ”Medlem skaffer medlem”, hvor du som medlem kan få en vingave, hvis du anbefaler en eller flere, der efterfølgende melder sig ind i klubben.
 
Vi har brug for assistenter
Vi har brug for hjælp fra klubbens medlemmer med henblik på at gennemføre ovenstående aktiviteter – både til mindre ad hoc-opgaver og til mere tilbagevendende opgaver (omkring et par timer ad gangen) i forbindelse med de enkelte kampagner. Du kan høre mere ved at skrive til Carsten på nyspiller@hgcgolf.dk eller ringe til Carsten på 40 59 96 04.
 
Hjælpetrænere og mentorer
Et af årets store mål i år er at gøre det endnu bedre at blive nyt medlem i klubben. Vi har aftalt med trænerstaben, at vi udvider antallet af lektioner med en pro-træner, og at vi forsætter med at tilbyde faciliteret træning i prøveperioden. På den måde vil nye spillere have mulighed for træning 3 gange i ugen i hele prøveperioden.
Træning og undervisning vil blive gennemført som stationstræning. Træneren kan naturligvis ikke være flere steder på en gang og til at hjælpe med at gennemføre træningen på de enkelte stationer er vi for tiden i gang med at uddanne nogle af vores medlemmer – deriblandt også nogle nyspillere – til at kunne bistå pro-trænerne med træningen og til at gennemføre den faciliterede træning.
Vi er samtidigt ved at etablere et korps af mentorer, som skal følge og guide nye spillere igennem den første perioden i klubben. Læs mere om opgaven her.
Har du lyst til enten at være hjælpetræner eller mentor, hører vi gerne fra dig. Skriv til Carsten på nyspiller@hgcgolf.dk eller ring til Carsten på 40 59 96 04.
 
Nyspillerudvalget
Vi har omstruktureret udvalget, bl.a. fordi Jytte er trådt ud udvalget. I 2020 vil det som nævnt være Lars Seiler, der står for mandagsmatcherne, mens Jan og Morten i fællesskab står for begynderkurserne. Helle vil fortsat være ansvarlig for kommunikation og temaarrangementer, og Carsten er ansvarlig for hvervning og administration.
 
Vil du være vores nye ”kollega” i Nyspillerudvalget?
Nyspillerudvalgets medlemmer er glade for at være med i nyspillerudvalget. Men der er efterhånden behov for nye hoveder. Først og fremmest handler det om at bidrage med idéer og engagement i styregruppen, når vi holder vores møde én gang om måneden. Derudover handler det om at bidrage som sparringspartner med en af tovholderne inden for ét af de fokusområder, der måtte have din største interesse.
Skriv til Carsten, hvis du vil høre mere, eller tag direkte kontakt til én af medlemmerne af Nyspillerudvalget. Du finder kontaktinformationerne på hjemmesiden.
 
Generalforsamling
Husk der er generalforsamling mandag den 9. marts kl. 18.30 på Konventum. Vi håber på og ser frem til en lige så god sæson som den, vi lige har forladt.
 
 
På nyspillerudvalgets vegne
Carsten
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970