Se adresse

Sponsor i juniorafdelingen

TAK TIL VORES SPONSORER

* Fonden Skotteruphus

* Landström Golf Academy
   (Pro shoppen i HGC)

* Klinker Outdoor

* Jan Holmgaard Laursen 

* Morfar Lynge 

* Emma & Lauritz 

 

SPONSOR I JUNIORAFDELINGEN
I HGC Juniorgolf har vi store ambitioner for den fortsatte udvikling af vores juniorer. Vi har knap 80 juniorer i alderen 6 år+ og vi ønsker at være en klub for både bredde og talent. 
 
Vi har valgt at intensivere fokus på både det faglige og etikette, herunder at sikre, at det er en glæde for alle med juniorer på banen, hvorfor vi anvender en del flere trænertimer. Vi har også store ambitioner for de 4 hold vi stiller med til Danmarksturneringen for Ungdom og Holdturneringen. Vi drømmer om at stille i ens klubtøj. Vi har med kick-off, ugentlige matcher, Sommerturen og Efterårsugen et stort program.
 
Vi oplever en stor opbakning og økonomisk støtte fra klubben til vores planer men skal hele planen gennemføres, har vi behov for eksterne sponsorater. 

Sponsorpakkker
Vi har predefineret 3 sponsorpakker, som kan give udgangspunkt til dialog om sponsorater og til nytte for vores junior- og ynglingearbejde. 
Se sponsorpakker nedenfor. 

Kontakt HGC Junior- og ynglingeudvalget på
junior@hgcgolf.dk, hvis du ønsker at indgå en dialog for at målrette et sponsorat til Junior- og ynglingeafdelingen i Helsingør Golf Club.

Vi ser frem til at høre fra dig. På forhånd tak.

Venlig hilsen 

HGC Junior- og ynglingeudvalg 
SPONSORPAKKE 1. 

Hovedsponsor af 2021 klubtøj til vores 4 turneringshold.

 
Klubtøjet dækker 20 Polo T-shirts, hvor der udover HGC-logo, vil være mulighed for eget logo på ryggen eller højre brystside. Trøjerne vil blive anvendt til alle interne og eksterne turneringer i Danmarks- og Holdturneringen og vi vil sikre synlighed af sponsornavn i kommunikation til forældre og juniorer. 
 
Pris: 7.000 kr.
SPONSORPAKKE 2. 

Køb af Titleist logo bolde

 
Vi tilbyder, at du køber et sponsorat hos os, der går til logobolde. Her er det dig frit for hvor mange der skal indgå til præmier for Juniorspillerne og hvor mange virksomheden/du beholder selv. Foruden de bolde du måtte donere til præmier, udløser dit køb et gavekortbeløb svarende til 15% af købet fra Shoppen, som anvendes til  præmier.
 
Pris v. 12 dusin TruFeel med logo, i alt 3.100 kr.
Pris v. 12 dusin Tour soft med logo samt 12 dusin TruFeel med logo, i alt 6.800 kr.
SPONSORPAKKE 3. 
 
Sponsering af fredagsmatcher
 
Vi har hen over foråret 2023 planlagt fredagsmatcher hver 14 dag, hvor vi til hver søger sponsorater vil dække præmier og is. Sponsor vil blive krediteret i årshjul, Facebook opslag og blandt juniorerne. 

Pris pr. søndagsmatch: 1.200 kr. 
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970