Se adresse

Beskrivelse af banen

Her i det nordøstlige hjørne af Sjælland, i udkanten af Helsingør og ikke langt fra færgerne til Sverige, ligger en af Danmarks ældste og bedste park-golfbaner.
Klubben blev grundlagt i 1927 på det, der dengang var det militære øvelsesterræn til hærens officersskole på Kronborg.

I dag har klubben ikke blot 18 gode golfhuller, hvoraf ikke to er ens, men også en par 3-bane med 9 ”rigtige” golfhuller, en driving range med 6 target-greens omgivet af bunkers og et shortgame-område, som er et af de bedste i Danmark. Helsingørs golfbane regnes da også blandt de 10 bedste parkbaner i Danmark, hvilket ikke kan undre, når man besøger klubben.

Banen har været vært for European Senior Tour i 2006, Ladies Europeen Tour i 2007 og Amatør EM for Dame landshold 2015.

Allerede fra den store terrasse foran klubhuset, hvorfra man kan beskue ikke mindre end tre greens, giver banen indtryk af en imponerende park, hvor alle huller er omkranset af et utal af smukke træer og buske af forskellig art. Uanset årstiden er man garanteret en enestående naturoplevelse. På 10. og 11. hul får man endda et charmerende kig over Øresund til Sverige.

Nok hører banen med sine 5.904 m, par 71 fra 59-tee ikke til de længste, og den ser da ved første øjekast heller ikke særligt svær ud – men det skal man ikke lade sig narre af.
Parkbanen byder med sine træer, buske og små søer på masser af store og små udfordringer.

Men heldigvis er det sjældent svært at finde sin bold, når den er kommet på afveje – selvom det nemt koster et par ekstra slag, hvis man ikke kan holde sig på fairway.

Efter en herlig runde er Carina og Anders i den hyggelige restaurant klar til at opfylde dine ønsker om noget godt at spise og drikke til rimelige priser.
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970