Se adresse

Skaf et medlem ...

Der er sikkert mange i din omgangskreds, der endnu ikke spiller golf. Måske er det fordi, de endnu ikke er klar over, at golf er noget for dem. Men det kan de finde ud af nu! Og du kan selv samtidigt få noget ud af det (udover naturligvis at få endnu en ven, der deler din glæde ved golf).
 
Når en person på din opfordring:
– tilmelder sig et 8 ugers begynderforløb/-kursus, belønner vi dig med 1 flaske vin. Når samme person inden for de næste 12 måneder vælger at melde sig ind i HGC med medlemskab til PAR 3-banen, kvitterer vi med yderligere 2 flasker vin. Når medlemskabet opgraderes til fuldt medlemskab, får du yderligere 3 flasker vin.

Når en person, der allerede spiller golf,
på din opfordring:

– melder sig direkte ind i HGC (vedkommende må ikke være tidligere medlem), får du 3 flasker vin for et medlemskab til PAR 3-banen eller 6 flasker vin for et medlemskab til storbanen.
NB. For at vi kan belønne dig med vin, skal vedkommende, der tilmelder sig et 8 ugers begynderforløb/-kursus og/eller melder sig ind i klubben, orientere os om, at han/hun er anbefalet af dig. Det gøres ved tilmelding på hjemmesiden eller ved direkte kontakt i forbindelse med tilmelding/indmeldelse.

Det lille skub...
For at få en måske kommende ny golfspiller motiveret, kan du opfordre vedkommende til først at deltage i et af klubbens hvervearrangementer (f.eks. Prøv Golf på 1 dag) eller til at komme forbi klubben for en GRATIS individuel golfintroduktion, som typisk tager 3 timer.
 
For yderligere information:
Kontakt Carsten Brender direkte på tlf. 40 59 96 04.
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970