Velkommen til HGC´s Seniorgolf´s sider
Det er alvor – men det er tilladt at grine
Bliv medlem INDMELDELSES FORM
Logo seniorgolf  

Helsingør Seniorgolf, der i år taget hul på sin sjette sæson,
har haft nogle primære mål.

1. At fordoble det medlemstal fra 60 da vi startede til 120.
2. På tre år. at blive Danmarks sjoveste klub i klubben for seniorer.
Første mål er nået, andet mål kan du selv bedømme ved at blive medlem.

venskabsmatch 1

Vinderholdet er fra venstre: Jytte Bast, Bjørn Christiansen, Nan Ankjær, som også i sin egenskab af formand for Helsingør Seniorgolf, stod for præmieoverrækkelsen, samt Poul Bernt Jensen.

79 deltog i venskabsturnering med Gilleleje

På årets indtil da bedste sommerdag, mandag den 19. juni,  mødtes Helsingør Seniorgolf med Gillelejes seniorer for fjerde år i træk. 79 deltog i en turnering, som blev understøttet af det fantastiske sommervejr og deltagernes vilje til fair kappestrid og godt humør.

Hjemmebanen kom Helsingør-spillerne til gode, særligt i de individuelle rækker, hvor sejren hos kvinderne gik til Else Sloth Andersen med 36 point og hos mændene til Jan Johansen med 37.

Stor spænding er der hvert år om holdkonkurrencen, hvor klubberne er på blandede hold. Det blev meget tæt. Vinder blev et hold bestående af Gillelejes Bjørn Christiansen og Helsingør-spillerne, Jytte Bast, Poul Bernt Jensen og Nan Ankjær, foran Jarl Gerner, Else Sloth Andersen og Søren Derving fra Helsingør samt Knud Nielsen fra Gilleleje. Begge hold havde samme score, så sejren gik til holdet med lavest samlede handicap. Her varder kun  0,1 mellem de to hold.

Dagen blev afsluttet med præmieoverrækkelse og en lækker buffet i Sweet Spot

Venskabsmatch 2

De 79 deltagere mødte kl. 07.30 på terrassen, hvor der blev udleveret scorekort. I midten i blåt den senere vinder, Jan Johansen, med sin værste konkurrent, Poul Bernt Jensen til højre  for sig. Begge fik 37 point.


 

Seniorgolfrejse var ingen stilleleg

52 fra Helsingør Seniorgolf deltog i vellykket rejse til Polen

Ro og koncentration er en vigtig del af golfspillet, men da Helsingør Seniorgolf fraHelsingør Golf Club var på en fem dages rejse til Polen stod det helt klart, at latter og friske bemærkninger også er en væsentlig del at samværet omkring den lille bold. 

”Vi spiller for alvor, men det er tilladt af grine” er en del af seniorklubbens motto, og det levede de 52 deltagere i rejsen til fulde op til. Eneste negative var, at der kun var plads til en tredjedel af medlemmerne i denne hastigt voksende klub i klubben.

Det var andet år i træk Helsingør Seniorgolf gennemførte en rejse til polske Østersø-by, Międzyzdroje, som deltagerne fortsat døjer med at udtale. Vejret var som sidste år perfekt.

Golf tre dage i træk gav ømme ben, men ømmere lattermuskler, og det er helt sikkert, at rejsen vil blive gentaget i 2018.

De to første matcher blev afviklet som hold- og parmatcher, før den store finale individuelt blev spillet på Kamien Country GK, hvor sejren i damerækken gik til Lene Arentoft medflotte 36 point, mens den ene af turens hovedarrangører, Jørn Christoffersen, hentede sejren hos herrerne med 33 point.

Polen

Hele rejsegruppen fra Helsingør Seniorgolf foran klubhuset i Kamien Country GK. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

hgcrest

Alle informationer om Helsingør Seniorgolf vil fra den nye sæson også fremgå af vores opslagstavle ved indgangen til omklædningsrummene.
De vil også være at finde i Seniorgolfs del af klubbens hjemmeside, det er her hvor du er lige nu.
Vi glæder os til sæsonstart
daennosv