Se adresse

Flot HGC weekend i Danmarksturneringen

Flot HGC weekend i Danmarksturneringen

« Tilbage
Morten  -  
d. 25. maj 2024
Det blev en rigtig flot Danmarksturneringsweekend for HGC - især på hjemmebane. 

Damerne i Elitedivisionen tabte ganske vist - meget skuffende - til Køge, der er oprykkere, men tog revanche søndag ved at besejre de dobbelt danmarksmestre fra Smørum med 8-4. Da Køge samtidig slog Hillerød er HGC på andenpladsen i puljen efter Køge. Og nederlaget lørdag må ses i et andet perspektiv. Køge har et rigtigt godt hold!

Det bedste herrehold er rykket ned i 3. division, men satser på at rykke op med det samme. Foreløbigt ser missionen ud til at køre på skinner. Lørdag besejrede man Hornbæk med 12-0 i et rigtigt lokalderby, og søndag fightede holdet en flot sejr hjem over Dragør med 7-5. Holdet fører rækken med maksimumpoint.

Det samme gør herrernes 2. hold i 5. division. Lørdag slog man Asserbo hjemme med 12-0. Søndag vandt man 10-2 ude mod Hornbæk.

Herrernes 3. hold spillede lørdag 6-6 mod Rungsted, hvor resultatet blev sikret med en sejr på 18. hul i sidste foursome. Søndag vandt holdet 7-5 mod Kokkedal.

Holdet i Ungdomskvalifikationsrækken leverede en flot præstation mod Hørsholm og fik uafgjort 3,5 - 3,5, og i den modsatte ende af aldersspektret vandt Veteran 2. holdet både lørdag og søndag, først 13-0 mod Ree, søndag 11-2 over Gilleleje.

Veteran 1. holdet ligger på andenpladsen i deres pulje i bedste række, efter et nederlag 10-3 lørdag ude mod Kokkedal, og en sejr med samme cifre hjemme over Søllerød.

Damernes 2. hold vandt uden kamp lørdag, da Fredensborg har trukket deres hold. Søndag blev det til et nederlag ude mod Hørsholm på 8-1.

Seniorholdet i 1. division - bedste række - har fået en svær start med nederlag i to svære udekampe mod Kokkedal, 5-8, og Rungsted 2-11.

Alle holdene spillede i de flotte, nye spillepoloer, der er sponsoreret af Spar Nord Fonden og Mr August Helsingør, og damernes og herrernes 1. hold fik bolde sponsoreret af Michael Jacobsen Proshop. Tak til sponsorerne.

På billedet: Damernes 1. hold, Fillippa, Kajsa, Anna, Mellissa og Katrine. 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
9. juni 2024
Dødsfald: Jørgen Krogh er afgået ved døden
Et af de mest markante medlemmer af HGC, æresmedlem Jørgen Krogh er død.
Læs mere
4. juni 2024
Flotte resultater for para-golferne
Syv af HGC's para-golfere deltog i Special Olympics multiidrætsstævne i Frederikshavn.
Læs mere
25. maj 2024
Flot HGC weekend i Danmarksturneringen
Dameholdet i Elitedivisionen besejrede de dobbelt forsvarende Danmarksmestre og det bedste herrehold er nummer 1 i deres pulje.
Læs mere
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970