Se adresse

* Gratis prøvetræning

GRATIS PRØVETRÆNING
Alle nye juniorer uden forudgående golfkundskaber og som ønsker at prøve kræfter med golf, skal i starten træne og spille på det hold som hedder ”Junior 3.”, indtil træneren vurderer, at junioren kan indtræde på et af de øvrige hold. 

Hvis nybegynderen har venner på Junior 1. eller Junior 2., er nybegynderen velkommen til at være med til vennernes træning hvis der er plads, men kan ikke få individuel træning her. Den individuelle træning tilbydes nybegynderen på Junior 3. holdet.
Nye juniorer og ynglinge med forudgående golfkundskaber kan indtræde på Junior 1 og 2. eller Ynglinge direkte. Dette aftales med HGC Junior- og ynglingeudvalget. 

Alle nye juniorer og ynglinge uden forudgående golfkundskaber kan prøvetræne gratis i 14 dage, hvorefter indmeldelse er påkrævet for videre træning og spil. 

Nye ynglinge uden forudgående golfkundskaber og som ønsker at prøvetræne gratis i 14 dage, skal deltage på ”Ynglinge” eller Junior 2. træningsholdet. 


* Kontakt HGC Juniorudvalg på juniorgolfhgc@gmail.com for at lave en aftale om prøvetræning. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Alle nye juniorer uden forudgående golfkundskaber og som ønsker at prøve kræfter med golf, skal i starten træne og spille på et af holdene i den gratis 14 dages prøveperiode.

Hvis nybegynderen har venner på nogle af vores øvrige hold, er nybegynderen velkommen til at være med ved vennens træning hvis der er plads.


Alle nye juniorer og ynglinge med forudgående golfkundskaber kan indtræde direkte på Børnegolf eller Junior 1 og 2. Dette aftales med HGC Junior og Ynglingeudvalget. 


Alle nye juniorer og ynglinge uden forudgående golfkundskaber kan prøvetræne gratis i 14 dage, hvorefter indmeldelse er påkrævet for videre træning og spil.


*Kontakt HGC Juniorudvalg på junior@hgcgolf.dk for at lave en aftale om prøvetræning,


Vi glæder os til at høre fra dig. 

Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970