Se adresse

Temaarrangementer

Temaaften for nyspillere

Tirsdag 5. april kl. 19.00–20.30:

Alt det, du ikke lærer af pro'en

Som ny golfspiller er der meget at lære, og i starten handler det om dét, som pro’en fortæller: Hvordan du står, svinger, rammer og – ikke mindst – får bolden i hul.

Men golf er så meget andet end teknik! Det er bl.a. interessant historie, stolte traditioner, legendariske golfspillere, kæmpe turneringer, sjove golfbaner, sejlivede myter og bitre sandheder. Det kan du høre om på denne temaaften, hvor journalist og HGC-medlem, Morten Buckhøj – med anekdoter og udgangspunkt i sin bog ”Golf – en Introduktion”– fortæller dig dét, som er sjovt at vide som golfspilller, og som du aldrig hører fra pro’en.

Vel mødt i klubhuset:
Tirsdag den 5. april kl. 19.00-20.30

Der vil være kaffe og kage. Arrangementet er gratis.

Tilmelding
Senest  2. april til Helle Krog på hgc@krog.biz
Skriv navn, medlemsnummer og antal deltagere.

Vi glæder os til at gå sæsonen i møde med dette underholdende og oplysende arrangement, som kommer i kølvandet af en mørk tid, hvor vi desværre har været alt for lidt på golfbanen!

Mange hilsner
Nyspillerudvalget
Download pdf-invitation (0.3 Mb)
Om Morten Buckhøj
Morten er journalist og passioneret golfspiller med hjemmebane i Helsingør. Han har i mange år skrevet om teater og kultur, bl.a. som
teateranmelder, og om golf i en række danske golfmedier. Han er i dag fast tilknyttet GOLFBLADET og er fast golfkommenta-
tor på GOLFTV/Discovery. Derudover er han forfatter til bøgerne ”Politikens Store Golfbog” og ”Golf – en introduktion”. I dag er Morten alsidig freelancejournalist, Han har spillet golf i 32 år, siden 2019 i HGC.
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970