Se adresse

Tak til de frivillige

Tak til de frivillige

« Tilbage
Carsten Brender  -  
d. 20. november 2022
Arrangement for de frivillige
 
På en råkold lørdag morgen, hvor vi ovenikøbet oplevede sæsonens første frost, havde bestyrelsen inviteret klubbens mange frivillige til et ”TAK FOR HJÆLPEN” arrangement.

Det hele startede ved 8-tiden i restauranten, hvor der var linet op med morgenmand samtidigt med scorekortene blev fordelt og dagens match blev introduceret. Matchen til frivillig arrangementet er en GOLF MEDLY – hvor mange forskellige spilformater kommer i anvendelse gennem turneringen. Under introduktionen stod det klart, at frosten ikke ville slippe greens på storbanen og vi nødsaget til at flytte turneringen til PAR 3 banen.

Vi beklager at vi dermed kom til aflyse nyspillernes ”vintergolf”.

18 huller på PAR 3 banen med temperaturer under frysepunktet og nogle steder kraftig blæst krævede sin ”mand” samt en række spilleformeer der udfordre den enkeltes golfmæssige færdigheder blev taget i stiv arm af spillerene. Udfordringer som "grusome" (modstanderne vælger hvilken bold der skal spilles videre med i en traditionel greensome), "foursom on the beach" (bolden skal i bunker inden den kan holes), terningerne er kastet hvor antallet af øjne afgør hvilket jern/kølle der skal spilles med på huller eller "worsr ball" (den dårligste score er tællende) var blot nogle af de udfordringer holdene blev udsat for undern runden.

Ved 12-tiden var alle bænket i restauranten og kunne få lidt varme i kroppen igen og ikke mindst nyde en fortrinlig frokost.

I sin tale til de frivillige takkede formanden for den uvurderlige hjælp som alle de frivillige har ydet året igennem med at få løst klubbens mange og mangeartede opgaver. Det er en gave, at så mange har lyst og tid til at lægge et stykke arbejde i klubbens udvalg og afdelinger eller gi’ en hånd med når vi skal have løst forskellige praktiske opgaver. En sådan indsat er noget af det kit, der holder en klub eller forening som Helsingør Golf Club sammen.

Og selv om der er mange medlemmer i hjælper korpset, så formanden gerne flere ud fra devisen om at ”jo flere vi er jo mindre skal den enkelte gøre”.

Formanden afsluttede sin tale med håbet om et gensyn ved frivilligarrangement i 2023.

Under præmieoverrækkelse kunne vi krydre med at ønsket Tine Horster tillykke med et ”hole-in-one” på hul 4.

TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN både til dem der kunne være med til arrangement, men også til dem, der ikke kunne.
 

Bestyrelsen.
 
Billeder fra dagen lagt op i galleriet.
 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
8. december 2022
Helsingør har historisk status ...
... således skriver journalist Claus Rødgaard Thomsen i seneste nummer af Dansk Golf.
Læs mere
6. december 2022
Tak for godt samarbejde
Landström Golf Academy, som vi alle kender som Dorthe og Magnus Landström, ...
Læs mere
5. december 2022
Juleaften - Restaurant HGC
Carina og Anders inviterer igen i år til gløgg og æbleskiver ...
Læs mere
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970