Se adresse

Sponsor profilside information

Kære sponsor i Helsingør Golf Club,

Vi værdsætter dit engagement i HGC og vi ser jo gerne at dit sponsorat også har en værdi for din virksomhed. Vi mener at en lokal forankring og måske også en personlig genkendelse blandt medlemmerne kan være med til at de vælger din virksomhed næste gang de skal “på marked.”

Derfor vil vi opfordre dig til at benytte vores hjemmesides “profilside” hvor du har mulighed for at lægge dit skriv om din virksomhed, samt et billede, eller to.

Som et eksempel, så kig på danbolig Helsingør’s profilside (- se billede nedenunder). Vi syntes den kombinerer ganske fint, serviceydelsen, lokalforankringen plus et billede der giver medlemmerne en mulighed for at se hvem er det vi har med at gøre her. Derefter kan man så klikker sig over på din hjemmeside og få mere information.

Vi er selvfølgelig godt klar over at du nok ikke oplever kødannelse foran døren lige med det samme, desværre specielt i disse tider, men vi anser synliggjort lokalforankring og personlig genkendlighed for at have værdi for dig og klubbens medlemmer.

Send din tekst og billeder, 1-3 stykker burde kunne klare det, til Allan på: huset@hgcgolf.dk, så kommer det op på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen,
Helsingør Golf Club
- Sponsorudvalget
 

Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970