Se adresse

Proshop

Shoppen i Helsingør Golf Club

Marts hilsen fra træner team og shop...

Så blev det marts måned og selvom temperaturen indimellem er liiige de koldeste så begynder det så småt at summe af liv her i klubben - skønt med lidt selskab herude. Vi glæder os alle til snart at høre græsset gro..

Hos os glæder vi os til endnu en sæson i Helsingør med forhåbentlig fuld fart på såvel proshoppen som træningen. 
Pr. 1. marts har vi ansat en ny trænerelev, der skal tilbringe minimum de næste 3 år hos os. Han hedder Oscar og ham vil I møde såvel i Proshoppen samt på Driving Range. Tag godt imod ham. 
Derudover er Jacob Rasmussen igen klar i team´et og Magnus´kalender er også åben for undervisning så hold jer ikke tilbage - I kan enten booke via 
landstrom.123booking.dk eller kig ind i shoppen hvis vi skal hjælpe dig...
Allerede i slutningen af marts nemlig d. 31. marts har vi vores første fitting event her i Helsingør. Vi får besøg af firmaet Cobra så ved du nu at du ønsker at starte sæsonen med nyt udstyr er det en super mulighed at booke en tid til personlig opmåling af såvel proff. Custom Fitting konsulent fra Cobra samt en af proerne i vores team - uden ekstra betaling - booking i proshoppen.

 
 
Marts måned er nyhedernes måned i shoppen - dagligt kommer der nye varer og kasser så selvom vi roder lidt så kig endelig ind - masser af nyheder og 1. april lover vi at alt står klar...

Vores åbningstider pr. 1. marts ser således ud :

Mandag - torsdag 9 - 16
Fredag: 10 -15
Weekends: 10 - 15
 
Når der er banelukning pga vejrlige, kan vi også godt finde på at holde lukket, så ring evt først så du ikke kører forgæves.

Ønsker I at få fat på os udenfor disse tider med spørgsmål om træning eller lign. er I velkomne til at ringe til Dorthe i dagtimerne på 60129823 eller send en mail på info@landstrom-golfacademy.com

Glæder os til at se Jer  - HUSK vi er her for Jer, så har I spørgsmål om træning eller produkter, så kig endelig ind i shoppen til en snak.

 
 
Team Landström

Kontaktdata:

Mail: info@landstrom-golfacademy.com 

Shoppens tlf.: 49212970

Udenfor åbningstider: Dorthe Landström 6012 9823

Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970