Se adresse

Proshop

Shoppen i Helsingør Golf Club

Sæsonen 2022 går på hæld og de lyse timer bliver færre og færre. Vi er dog stadig på pletten og husk at de næste 4-5 måneder er perfekte til at optimere svinget og kroppen, så I står snorlige når sæsonen 2023 går igang. Der er mulighed for trænings forløb over vinteren og kombineret med lidt motion ved siden af, kan det kun blive godt.

Vi laver stadig events - lidt færre end i sæsonen, men en god ting er bl.a. at følge os på Facebook (Magnus Landström Golf Academy). Derudover påbegynder vi igen med jævnligt at udsende Nyhedsbreve, så er du interesseret i at motage disse, så send enten en mail til Dorthe på : info@landstrom-golfacademy.com eller skriv dig op ved dit næste besøg i shoppen, så du er sikker på ikke at gå glip af de løbende nyheder, events og gode tilbud. 

 BLACK FRIDAY weekend blir dér hvor du som er i god tid, godt kan satse på at få købt julegaverne til dine golfspillende venner og famile  + til dig selv... Hold øje med opslag og tilbud. Og evt. nyhedsbreve;-)

 
 
Nogen siger der ikke findes dårligt vejr - kun dårlig/forkert påklædning. Måske en sandhed med modifikationer MEN man kommer rigtigt langt med den rette påklædning, således at man kan gå på golfbanen hele året. Vi hjælper gerne - og har masser af varer på hylderne -  så kig endelig ind og lad Jer friste.


Vores åbningstider pr. 1. november ser således ud :

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11-16
Onsdag: Lukket
Torsdag: 11-16
Fredag: Lukket
Weekends: 10-14

Glæder os til at se Jer  - HUSK vi er her for Jer, så har I spørgsmål om træning eller produkter, så kig endelig ind i shoppen til en snak.

 
 
Team Landström

Kontaktdata:

Mail: info@landstrom-golfacademy.com 

Shoppens tlf.: 49212970

Udenfor åbningstider: Dorthe Landström 6012 9823

Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970