Se adresse

Ny forældre

Til nye forældre!
 
Det kan godt være forvirrende at være forælder til en junior, hvis du ikke selv spiller golf. For at støtte op om din junior og gøre det til en fornøjelse for alle, så er det vigtigt, at du som forældre får en lige så god start som din junior. Vi håber, at vores vejledning ”Ny forældre i HGC Børnegolf” kan være et godt bidrag til dette.

Nedenfor finder du link til PDF "Vejledning til nye forældre i HGC Børnegolf"

Hvis du har tid og lyst, så er det også en god ide at læse lidt om regler og etikette, så du kan støtte junior i at lære disse. Det er bl.a. meget vigtigt at vide, hvordan man færdes på en golfbane, så man undgår at blive ramt af en bold eller en kølle. Det er så til gengæld også det farligste, man udsættes for på en golfbane!

Til matcher og andre aktiviteter har vi brug for hjælp til praktiske opgaver såsom at uddele scorekort, være markør for de Børnegolfere der skal spille (det kan ikke- golfere også lære), hjælpe med at udregne score og bage kager m.m.

I Børnegolf ønsker vi ”mange gode og glade juniorer og forældre”. Omdrejningspunktet er at det skal være sjovt at gå til golf og godt kammeratskab skal prioriteres. Snyd endelig ikke dig selv for oplevelsen at deltage i dette, det giver nemlig en masse gode oplevelser!
 
Husk at rose alle børn – og ikke kun jeres egne.
Vejledning til nye forældre i HGC Børnegolf.pdf (0.3 Mb)
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970