Se adresse

Nekrolog

Nekrolog

« Tilbage
Allan Woods  -  
d. 4. januar 2022

Et liv er forbi


Fredag den 30. december tabte Anne Marie Elkjaer kampen til Cancer. Trods hendes sygdom var Anne Marie smilende til det sidste. Hendes varme og omsorg for andre var uden grænser og mange vil savne hende i årene fremover.

Anne Marie har gennem mange år været et loyalt medlem i Helsingør Golf Glub og har gennem tiden haft mange frivillige poster, som hun har udført med glæde og entusiasme. Ikke mindst var Anne Marie bannerfører for at få fokus på pigegolf og hendes engagement har været med til at skabe det fundament der i dag udgør vores talent og elitepiger.
Anne Maries særlige blik for pigegolf HGC vakte hurtigt interesse i DGU – hvor Anne Marie har været dybt involveret i at skabe nationale initiativer, der kan understøtte Pigegolf.
Anne Marie har selv været en aktiv golfspiller og har gennem flere år spillet med i regionsgolf og i danmarksturneringen. Hendes kærlighed til golfen og hendes store personlighed blev mærket af mange, og vi vil savne dit smil fremover.

Anne Marie bliver bisat i Gl. Hellebæk kirke på lørdag den 8. januar kl 11. Grundet Covid vil der kun være plads i kirken til familie og nære relationer, men man er selvfølgelig velkommen til at komme forbi.
Fra kl. 12.30 - kl 14:30 vil der blive afholdt en reception i Helsingør Golf Glub, hvor I, der kendte Anne Marie, er velkomne til at deltage og sige farvel. (husk gyldigt covid pas)

Vi kondolerer og sender familien vores tanker i denne sorgens stund.

- Lisa Drevsholt

 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
19. januar 2022
TILMELDING TIL REGIONSGOLF
Så er der åbnet for tilmelding til Regionsgolf. De spillere der ønsker at spille Regionsgolf, bedes tilmelde sig senest d. 15/3-2022.
Læs mere
4. januar 2022
Nekrolog
Fredag den 30. december tabte Anne Marie Elkjaer kampen til Cancer. ...
Læs mere
21. december 2021
Grundet restriktionerne holder Restauranten lukket
Grundet de nye restriktioner og anbefalinger holder restauranten midlertidigt lukket ...
Læs mere
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970