Se adresse

Greenkeepernes Hævn 2021

Greenkeepernes Hævn 2021

« Tilbage
Allan Woods  -  
d. 14. oktober 2021

Den 10. Oktober 2021. Er det et tilfælde at Danmarks mentale sundhedsdag og vores glædeligt genfundne Greenkeepernes Hævn turnering finder sted samme dag? Næppe. 

Sikken en oplevelse. Sikken nogle fantastiske udklædninger. Og sikken nogle forhindringer vores kære greenkeepere havde lavet til os. Meget fantasifuldt. 

Og ligger det til en at blive lidt stram / lang i masken, f.ex efter at have slået bolden et sted hen som absolut ikke var planen, så var det jo en befrielse vende hovedet over mod næste green. Der stod jo en rød og hvid glad roligan, en lyserød gris (ca. 1.74 cm høj) og en tyrolerherre mit lederhoser og flot mustash, som den mest naturlige i verden. Jo, den 10 okt. blev en dag hvor det var let at finde smilet frem.

Dagen udmærkede sig skam også ved noget god golf. 
Matchen blev vundet med flotte 39 point af mr. Boo “Rock Steady” Sørensen. På en anden plads med 36 point, Dennis Søderkvist Jeppesen. Tredje pladsen snuppede Daniel á Rogvig-Person med 33 point. 

Der skulle findes en vinder mere. Nemlig den prestigefyldte titel “Bedst Udklædning”. Her på redaktionen syntes vi der var rigtig mange om budet, men da støvet havde lagt sig, stod én glad golfer tilbage med titlen, nemlig Morten Troels Højbjerre. Vi lader billedet tale for sig selv.

Et stort tillykke til alle.

Billeder fra dagen kan se i vores galleri - klik her  >>
 

Boo overrækkes sin matchvinderpræmie
af Joe og Henrik.

Troels med sin prestigefyldte pokal

"Bedste Udklædning"

 

Chef Morten overvejer sine muligheder med suppeskeen / sandwedge ...
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
14. oktober 2021
Greenkeepernes Hævn 2021
Den 10. Oktober 2021. Er det et tilfælde at Danmarks mentale sundhedsdag og vores glædeligt genfundne Greenkeepernes Hævn turnering finder sted samme dag? ...
Læs mere
8. oktober 2021
Tillykke med 70 års fødselsdagen
En af Helsingør Golf Club’s ansatte gennem mange år, Jørgen Henriksen, vores tidligere vicevært m.m., fylder i dag ...
Læs mere
8. oktober 2021
BUGGY FORBUD
Grundet de meget fugtige forhold der er på banen er det ikke tilladt at anvende buggy eller andre persontransporterende køretøjer. Forbuddet gælder indtil videre frem til mandag morgen.
Læs mere
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970