Se adresse

De frivillige blev hyldet i går.

De frivillige blev hyldet i går.

« Tilbage
Carsten Brender  -  
d. 4. oktober 2021
De frivillige blev hyldet i går.

Klokken otte søndag morgen var bordet dækket, kaffen klar og pålæg og ost anrettet på fade. Klokken halv ni var godt 40 af klubbens frivillige samlet i restauranten og kunne forsyne sig fra restaurantens fine morgen buffet.

Dagen var dedikeret til vores frivillige hjælpere. I år har omkring 100 af klubbens medlemmer givet en hånd med til løsning af en lang række af de opgaver som er nødvendige for at en klub som Helsingør Golf Club kan drives på fornuftigvis. Der er tale om frivillige hjælp til oprydning på banen, til ungdomsspillerne, til baneservice, til småreparationer på banen, til resultatformidling efter turneringer, hjælp til vores nye medlemmer, pasning af yderområderne omkring klubhuset og meget, meget mere.

Alle, der har stillet op og givet en hånd med uanset om vi taler om få eller mange timer, har alle bidraget med en indsats, som er af stor betydning for klubben. Uden denne ville gøre det svært - ualmindelig svært (eller væsentligt dyrere) at drive en forening som Helsingør Golf Club.

TAK FOR HJÆLPEN TIL ALLE.

Efter morgenspisningen og en kort introduktion til dagens turnering på par 3 banen – en golfmedely – sblev turneringen sat i gang kl. 09.30. Her blev spillerne præsenteret for forskellige udfordringer i spillet – eksempelvis skulle holdet spille bolden ned i en bunker inden de kunne spille den i hul (det blev bemærket at det kan være svært at ramme en bunker når man skal) – lige som der var mere regulære spilleformer  langt ind i runden.

Lidt efter kl. 12 var alle igen samlet til en overdådig frokostbuffet og præmieoverrækkelse, hvor næstformanden undervejs i forløbet takkede dels de fremmødte, men også dem, der ikke kunne deltage i dagens arrangement for indsatsen i år og håbede, at alle (og gerne nogle flere) ville melde sig under fanerne i 2022.

 
På bestyrelsens vegne
Carsten

Se billederne fra dagens arrangement her.
 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
14. oktober 2021
Greenkeepernes Hævn 2021
Den 10. Oktober 2021. Er det et tilfælde at Danmarks mentale sundhedsdag og vores glædeligt genfundne Greenkeepernes Hævn turnering finder sted samme dag? ...
Læs mere
8. oktober 2021
Tillykke med 70 års fødselsdagen
En af Helsingør Golf Club’s ansatte gennem mange år, Jørgen Henriksen, vores tidligere vicevært m.m., fylder i dag ...
Læs mere
8. oktober 2021
BUGGY FORBUD
Grundet de meget fugtige forhold der er på banen er det ikke tilladt at anvende buggy eller andre persontransporterende køretøjer. Forbuddet gælder indtil videre frem til mandag morgen.
Læs mere
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970