Se adresse

COVID-19 OPDATERING

COVID-19 OPDATERING

« Tilbage
Lars Svejstrup  -  
d. 5. januar 2021
Godt nytår til jer alle.

Så er der kommet yderligere restriktioner, hvilket betyder og vi også foretager ændringer i HGC.
På pressemøde i Statsministeriet i dag, blev der indført yderligere tiltag for at begrænse coronasmitten.
Nedenstående restriktioner tilføjes i morgen d. 6. januar og foreløbigt til og med d. 17. januar, til de restriktioner, der blev indført umiddelbart før jul:
  • Forsamlingsloftet sænkes fra 10 til 5 personer
  • Der opfordres til at holde 2 meters afstand til andre personer i stedet for den nuværende 1 meter
  • Der opfordres til, at man generelt bliver hjemme, aflyser aftaler og ser max 5 personer udover dem i sin husstand
 
For klubben betyder det følgende
  • At spillere ikke forsamles mere 5 personer på noget tidspunkt i klubhusområdet og lokalt på golfbanen; f.eks. ved tee-steder.
  • Der kan fortsat spilles golf i privat regi, men vi anbefaler at man tidligst ankommer 20 min før sin starttid og at man tager direkte hjem efter afsluttet runde. Der skal til enhver tid holdes 2 meters afstand til personer, der ikke er en del af sin husstand.
  • Vælg faste spille- og træningsmakkere så regeringens anbefalinger om at se max 5 personer ud over dem fra sin husstand kan overholdes
  • Der lukkes yderligere ned for træningsbåse på drivingrangen. Der vil indtil videre kun være 2 x 5 træningsbåse åbne. Venligst respekter dette.
  • Der kan trænes i grupper af maksimalt 5 personer inkl. træner. Hvis flere grupper træner samtidigt, skal der sikres tydelig afstand mellem grupperne
Klubhus, restaurant og shop er fortsat lukket.

DRIVINGRANGE
Vejret er meget skiftende, og derfor er det ikke  altid muligt at køre med boldsamleren, da der er for vådt og blødt. Boldopsamleren sætter sig fast. Så I må desværre forvente, at I til tider selv skal samle bolde på rangen. Der står to manuelle boldopsamlere, som I er velkomne til at anvende.

VINTERGREENS
En del har skrevet til os vedr. standen på vintergreens. De har været klippet, dresset og tromlet. Men igen giver det skiftende vejr udfordringer, hvilket også er årsagen til at standen på vintergreens skifter. Dog vil vi se på mulighederne for at løfte niveauet igen. Dette vil ske i løbet af januar.

PAR 3 BANEN
Vi kan fortsat spille golf, og det skal vi være glade for i disse tider. Og netop derfor er det vigtigt at restriktionerne også overholdes på Par 3 banen. Hvis der er spillere ved et teested, og især 1. teested, så hold venligst den nødvendige afstand. Respekter hinanden og de restriktioner der er, så vi alle er med til at sikre, at der fortsat kan spilles golf.

ÅRSREVISION AF HANDICAP
Pga overgang til det nye World Handicap System skal den årlige revision af handicap ikke køres. Reguleringen sker automatisk, når det nye system igangsættes.
 
De bedste hilsner
Bestyrelsen
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
5. januar 2021
COVID-19 OPDATERING
Nye restriktioner
Læs mere
23. december 2020
Glædelig Jul og godt nytår
En glædelig jul til alle HGC's medlemmer ...
Læs mere
16. december 2020
Forkæl dig selv eller dine kære med et luksus golfophold
Forkæl dig selv i luksuriøse omgivelser på Comwell Borupgaard og spil golf på en af Danmarks bedste golfbaner.
Læs mere
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970