Se adresse

Bliv medlem

Bliv medlem i Helsingør Golf Club

Ønsker du at spille golf på en af Danmarks smukkeste og mest eftertragtede golfbaner med en lang historie bag sig? Så skal du vælge Helsingør Golf Club.

Smuk beliggenhed og høj kvalitet
Vores to skønne, udfordrende og kuperede baner er unikt og meget naturskønt beliggende. Kvaliteten er i højsædet, så golfspillere på alle niveauer altid er sikret de bedste vilkår.
Læs mere om vores 18-hullers-bane her.
Læs mer om vores par-3-bane her.

Gode træningsfaciliteter
Vores træningsfaciliteter er i særklasse og kan frit benyttes af medlemmer. Den store driving range med gratis træningsbolde samt indspils- og putterbaner kan benyttes uden forudgående bestilling. Om vinteren kan du træne indendørs, så du året rundt har mulighed for at træne effektivt på egen hånd. Vores dygtige trænere tilbyder undervisning på alle niveauer – individuelt og i grupper. 

Alle er velkomne – alle aldre, nye og garvede ...
Helsingør Golf Club er for alle. Vi gør meget for, at nye medlemmer føler sig velkomne og hjemme fra start. Vi tilbyder effektive begynderforløb med masser af golf og undervisning til meget fordelagtige priser. Nye medlemmer, der allerede har DGU-kort, vil opleve en rummelig klub med mange muligheder og aktiviteter – bl.a. har vi både en herre-, dame- og seniorklub.
Er du under 25 år kan du læse mere om dine muligheder for at komme til at "gå til golf" her.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen!
Som medlem af Helsingør Golf Club kan du se frem til nogle fantastiske oplevelser året rundt – uanset om du er nybegynder, elitespiller, hyggespiller eller juniorspiller. Vi vil se frem til at se dig i vores klub.
Gå til indmeldelse
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
DK - 3000 Helsingør
Tlf.: +45 4921 2970
CVR: 57033215
Klubkontoret
   
Administrator log ind
Helsingør Golf Club | Gl. Hellebækvej 73 | 3000 Helsingør | Tlf.: 4921 2970