Billed tekst:

OK Pokalen blev vundet af klublegenden, P.M. Knudsen. Han fik overrakt førstepræmien af Janna Schnack, hbestyrelsesmedlem i Helsingør Seniorgolf og formanden, Han Ankjær (th).

OK match 2017 vinder

Favoritter tog de tre første pladser

Turneringen om OK Pokalen er en af de ældste traditioner i Helsingør Golf Club. En af klubbens tidligere mæcener, Otto Kierulff, blev hædret med turneringen, som arrangeres af Helsingør Seniorgolf og er åben for alle medlemmer i klubben, der har passeret 50 år (kvinder) og 55 år (mænd)..

I år satte favoritterne sig tungt på de første pladser. På trods af at turneringen spilledes først på sæsonen, så spillede nummer et og to begge bedre end deres handicap, efterfulgt af en større gruppe, som alle spillede et enkelt point over deres handicap.

Sejren gik til en af klubbens legender, P.M. Knudsen, som fik 38 point og vandt på laveste handicap foran Jan Reib, som ligeledes fik 38 point. Tredjepladsen gik til Elisabeth Ammitzbøll med 35 point og lavest handicap i en større gruppe med samme score.

68 modne Helsingør-golfere deltog i en turnering, som på de første huller var præget af tæt havgus fra Øresund, men som senere blev afviklet i strålende sol.

Michael Bast