bunker 8

Formanden for Helsingør Seniorgolf, Nan Ankjær, glædede sig over ikke at havne i denne bunker 8. hul, da hun forleden testede banen. Men hun glædede sig også over, hvor skarp og velholdt banen fremtræder ved indledningen til jubilæumssæsonen. Så hun tog et foto af en flot bunker.

O.K. Pokalen i år med gunstart

Helsingør Seniorgolf har åbningsmatch mandag den 24. april, hvor der traditionen tro indledes med en match på Par3 Banen, efterfulgt af en fælles frokost og den årlige generalforsamling.

Mandag den 1. maj indledes Seniorgolfs turneringer på 18 hullers banen sideløbende med en fast mandagsmatch på Par3 Banen. Seniorgolf glæder sig over allerede at have fået flere nye medlemmer og tager meget gerne imod flere. Se under Seniorgolf i menuen her på siden.

Igen i år er det Seniorgolf, som står for afviklingen af O.K. Pokalen, hvor alle seniorer i Helsingør Golf Club kan deltage. Matchen afvikles i år for første gang som en gunstart mandag den 15. maj. Der er mulighed for efter matchen at melde sig til en lækker forårsbuffet i Sweet spot. Tilmelding sker i Golfbox i forbindelse med tilmelding til matchen. Tilmeldingen er åbnet. Forårsbuffet’en koster 130 kr.

Turneringen er åben for alle medlemmer af HGC, som er fyldt 50 år (damer) og 55 år (herrer). Det koster 60 kr. at deltage, og I tilmelder jer og betaler på Golfbox. Der er plads til 80 deltagere efter først til mølle til princippet.

Her er lidt om manden bag OK Pokalen:      

I 1967 bliver et midlertidigt byggestop endelig ophævet, og man vedtager at sætte byggeriet af det nye klubhus i gang baseret på de oprindelige planer, som Otto Kierulff lod tegnestuen hos Kampsax udarbejde for snart mange år siden. Finansieringen regner man med at kunne klare ved optagelse af et partialobligationslån, der skal tegnes af medlemmerne, suppleret med et rentefrit lån på 180.000 kr., som et anonymt medlem har stillet til rådighed, og som end ikke skal afdrages, før klubbens økonomi tillader det. Den anonyme giver viser sig senere at være Otto Kierulff, som da også som en naturlig påskønnelse af sin store indsats for det nye klubhus bliver udnævnt til æresmedlem.

Og altså også får en match opkaldt efter sig.

Denne turnering erstatter den normale mandagsturnering i Helsingør Seniorgolf. Medlemmer, som ikke deltager i turneringen, kan spille på Par3 Banen i den normale mandagsmatch, som start kl. 10.00, og hvor man blot møder op og fordeler sig i fire-bolde.

sgventer

Humøret sat på prøve – men det holdt

I Helsingør Seniorgolf lægges der meget vægt på, at godt humør er en væsentlig del af samværet ved de ugentlige matcher. Og godt humør var der også ved tre fællesarrangementer i vinterpausen.

Det sidste arrangement var en vandring i prostitutionens fodspor i det indre København, men for de af seniorerne, som havde valgt at tage toget, blev det småt med vandring. For netop denne dag – eller måske også denne dag – holdt togene på Kystbanen stille. I mere end to timer fik seniorgolferne lov til at stå frysende på en perron.

DSB glimrede ved ikke af informere – og alligevel glemte deltagerne ikke det gode humør. Der blev ingen byvandring for dem, men de nåede dog den efterfølgende frokost.