Velkommen til HGC´s Seniorgolf´s sider
Det er alvor – men det er tilladt at grine
For medlemskab klik og udfyld
Logo seniorgolf  

Helsingør Seniorgolf, der i år taget hul på sin sjette sæson,
har haft nogle primære mål.

1. At fordoble det medlemstal fra 60 da vi startede til 120.
2. På tre år. at blive Danmarks sjoveste klub i klubben for seniorer.
Første mål er nået, andet mål kan du selv bedømme ved at blive medlem.

Seniorgolf nyhedsbrev nr. 4 2016

nivaa2015

Besøg af Nivås seniorgolfere

Sidste forår besøgte seniorgolfere fra Helsingør Nivå Golfklub, hvor seniorklubben havde lavet en turnering og et fint arrangement i det hele taget. Helsingør Seniorgolf har inviteret til genbesøg på vores bane mandag den 22. august, hvor vi har gunstart kl. 08.00.

Det er muligt allerede nu at melde sig til turneringen. Med tilmelding binder man sig til hele arrangementet incl. frokost til 150 kr.

Der er på forhånd plads til 40 fra hver klub, så de første 40 fra Helsingør Seniorgolf, der melder sig, er sikre på at deltage. Hvis der melder sig flere end 40, så kommer de på venteliste efter først til mølle princippet.

15. august ved vi, hvor mange, der deltager fra Nivå, hvorefter ventelisten eventuelt kommer i brug.

Der er også normal turnering på Par 3 Banen denne dag, hvor man bare møder op kl. 10.00. Hvis man spiller her og gerne vil deltage i frokosten, så skal det meddeles til formanden på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Par3-turnering 8. august

Mandag den 8. august spiller alle på Par3 Banen. Altså ingen turnering på 18-hullers banen. Dagen afsluttes med frokost og præmieoverrækkelse for sommerens turneringer. Tilmelding til turneringen er også bindende for frokosten, som koster 125 kr. Man kan også tilmelde sig frokost og præmieoverrækkelse alene. Det skal så ske på en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeldingen til turneringen er i fuld gang. Hvordan den afvikles afhænger af deltagerantallet. Alle tilmeldte får besked om turneringsform samt starttider og starthuller senest i weekenden op til turneringen.


Alle informationer om Helsingør Seniorgolf vil fra den nye sæson også fremgå af vores opslagstavle ved indgangen til omklædningsrummene.
De vil også være at finde i Seniorgolfs del af klubbens hjemmeside, det er her hvor du er lige nu.
Vi glæder os til sæsonstart
daendenosv