Velkommen til HGC´s Seniorgolf´s sider
Det er alvor – men det er tilladt at grine
For medlemskab klik og udfyld
Logo seniorgolf  

Helsingør Seniorgolf, der i år taget hul på sin sjette sæson,
har haft nogle primære mål.

1. At fordoble det medlemstal fra 60 da vi startede til 120.
2. På tre år. at blive Danmarks sjoveste klub i klubben for seniorer.
Første mål er nået, andet mål kan du selv bedømme ved at blive medlem.

48 fra Helsingør Seniorgolf til Polen

Polenstur

Hjemkomst til Helsingør, stadig i højt humør.

Matchtur blev en festlig og udfordrende oplevelse

”Det er alvor – men det er tilladt at grine”, det er det overordnede slogan for Helsingør Seniorgolf, som er en klub i klubben i Helsingør Golf Club. Klubben har taget hul på sin sjette sæson. Der er op mod 150 medlemmer, og hver mandag spilles der turnering på både 18 hullers banen og klubbens Par3 bane med omkring 80 deltagere pr. gang.

48 medlemmer deltog i Seniorgolfs første fælles udlandstur, og de sørgede fra start til slut for, at der blev levet fuldt op til ovennævnte slogan. Sjældent har så mange gode grin stået i kø: i bussen, på færgen, på hotellet og ude på de to baner, som blev testet under tre matcher på turen.

Kun deltagernes forsøg på at udtale navnet på den polske Østersø-by, Miedzyzdroje, hvor gruppen boede, kunne momentvis får morskaben til at forstumme.

Klubbens formand, Nan Ankjær, som også var initiativtager, dengang klubben blev startet, var da også godt tilfreds, da hun steg ud af bussen ved hjemkomsten til Helsingør Golf Club.

”Vi er jo ikke så unge, som vi har været, så det er dejligt, at vi kan have et stærkt sammenhold og virkelig gå til den på banen og nu ved hjemkomsten kan se tilbage på fem pragtfulde dage med sportslig spænding og masser af gode samtaler på kryds og tværs”.

To af vores bestyrelsesmedlemmer, Janna Schnack og Jørn Christoffersen, har gennem måneder holdt snor i et stort arrangement, så det kom til at falde fuldstændig i hak uden et eneste uheld eller mislyd. Og så var vi oven i købet så heldige, at vi i vores egen kreds havde et medlem, Michael Koppelhus, som med sikker hånd kunne styre bussen med anhænger hele vejen frem og tilbage. Ikke underligt, at han fik bragende klapsalver, da han blev nummer to i den afsluttende turnerings herrerække med samme score som vinderen, Mads Teilmann. Hos damerne vandt Ulla Ring,” fortalte formanden.

Der er allerede lagt op til dacapo i juni 2017.Alle informationer om Helsingør Seniorgolf vil fra den nye sæson også fremgå af vores opslagstavle ved indgangen til omklædningsrummene.
De vil også være at finde i Seniorgolfs del af klubbens hjemmeside, det er her hvor du er lige nu.
Vi glæder os til sæsonstart
daendenosv