Velkommen til HGC´s Seniorgolf´s sider
Det er alvor – men det er tilladt at grine
For medlemskab klik og udfyld
Logo seniorgolf  

Helsingør Seniorgolf, der i år taget hul på sin sjette sæson,
har haft nogle primære mål.

1. At fordoble det medlemstal fra 60 da vi startede til 120.
2. På tre år. at blive Danmarks sjoveste klub i klubben for seniorer.
Første mål er nået, andet mål kan du selv bedømme ved at blive medlem.

To turneringer og frokost 20. juni

gunstart 2016

Mandag den 20. juni er der igen trængsel før gunstart i Helsingør Seniorgolf.

Mandag den 20. juni er der omvendt gunstart med plads til 60 deltagere på 18 hullers banen. Turneringen har Lifestyle Golf som sponsor. Der bliver gunstart kl. 08.00 og ca. kl. 13 spiser vi fælles frokost, som man automatisk er tilmeldt, når man er tilmeldt greensome turneringen (parturnering) på 18 hullers banen. Frokosten koster 125 kr. Efter frokosten er der præmieoverrækkelse i de mange turneringer, som er afviklet efter sæsonstarten den 2. maj.

Denne mandag er der som sædvanlig også turnering på Par3 Banen kl. 10.00. Deltagere her, som gerne vil deltage i frokosten skal tilmelde sig på mail til formand Nan på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag den 17. juni.

Det samme gælder medlemmer, som ikke har mulighed for at spille denne dag, men gerne vil være med til frokost og præmieoverrækkelse.

Det er vigtigt, at man laver en aftale med en deltager i frokosten, hvis man ikke selv er i stand til at hente sine præmier denne dag.

Det er firmaet Life Style Golf, som er sponsor af en del af præmierne denne dag. I forbindelse med frokosten fortæller firmaets stifter og indehaver, Claus Machholm om Lifestyle Golf, som med udgangspunkt i Estepona på Costa del Sol sørger for udlejning af velplacerede lejligheder, golf på gode baner og træning samt socialt samvær. Lifestyle Golf står for ferier fra en uges varighed til en måned eller længere efterår, vinter og forår. Firmaet er medlem af Rejsegarantifonden og Claus bor selv i Helsingør.

Tematræning - Seniors only

Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Både på 18 hullers banen og par 3 banen er aktivitetsniveauet højt. Der bliver slået masser af flotte slag – og der er også mange gode eksempler på skæverter.

Lige nu er der plads på holdene til fælles seniortræning, så det er bare om at melde sig. Det er både lærerigt og sjovt at træne med andre.

Og trænerholdet er ikke bange for at garantere resultater.

Philip, Mathias og Jesper er klar til en ugentlig opdateringen på sving, shortgame, put og diverse –

Tirsdage: Kl. 10,00 – 11,00 Driving Range det lange spil. Kl. 11,20 – 12,20 Shortgame.

Torsdage: Er det på samme måde.

Vel mødt!Varighed og pris:   1 time / kr. 100,-  

Sommerforsøg: Frit valg af teested

Som oplyst på generalforsamlingen åbnes der for, at deltagerne i Seniorgolfs normale mandagsturneringer frit kan vælge teested. Sikkert mest benyttet af herrer, som tester sig fra rødt teested, men i princippet med fri valg mellem røde, gul, blå eller hvid.

Men husk endelig, at der skal skiftes teested, når der printes scorekort i golfbox i forbindelse med bekræftelse af starttid.

Vi gør det som et sommerforsøg, som formentlig vil blive permanent.

Og et PS: Vi ses i Gilleleje

Vi er 19 fra Seniorgolf, som tager til venskabsturnering i Gilleleje onsdag den 15. juni. Der bliver gunstart kl. 8.30, og det anbefales, at vi er i god tid, så der ikke bliver stress på før starten.

God sommer

Nan


Alle informationer om Helsingør Seniorgolf vil fra den nye sæson også fremgå af vores opslagstavle ved indgangen til omklædningsrummene.
De vil også være at finde i Seniorgolfs del af klubbens hjemmeside, det er her hvor du er lige nu.
Vi glæder os til sæsonstart
daendenosv