peter plydsKære medlem af Ophelia

Dårligt vejr – og hvad så!

Hvis man ikke ved hvad man skal tale om, så kan man altid kommentere vejret.

Og i indeværende sæson er der vist rigeligt at tale om når vi ser på vejret, som jo ikke har vist sig fra den bedste side.

Hvor bliver den sol og sommer af, som vi har ventet SÅ længe på?

Men dårligt vejr kan jo ikke slå OS ud. Dameklubben Ophelia er fyldt med seje kvinder, som hver onsdag (for det meste) trodser det kedelige og dårlige vejr, for at gå en golfrunde i gode veninders selskab.

 

Christa

 

Her er det Christa Brandtved der gemmer sig under en paraply, imens hun gennemfører en meget regnfuld runde golf – men smilet er der endnu J

 

 

Så pyt med det regnvejr, for der er ikke noget bedre end det sociale sammenhold og fællesskab som vi har i Ophelia.

Så herigennem skal I have en tak fordi I er medlem af Ophelia, og dermed alle er med til at gøre Ophelia til et fantastisk fællesskab og en super dameklub.

 

  

Pink Cup – det lokale resultat og det samlede landsresultat:

Den 21. juni afholdte Ophelia sin årlige Pink Cup turnering, til fordel for Kræftens Bekæmpelse. På dagen fik Ophelia indsamlet kr. 22.720.

lille land stort hjerte 150x150 220

 

Vi afventer stadig det samlede landsresultat, som gerne skulle blive offentliggjort primo september 2017.  

Af hjertet TAK til alle der deltog i Ophelias Pink Cup turnering.

 

I er hver især med til at gøre en kæmpe forskel. 

 

 

Nærmest flag:

naermest flag

  

Hver onsdag har vi nærmest flag på hul 17. Er du kommet tæt på flaget, men ikke tættere end den spiller der allerede har noteret sit navn på listen,  så skriv dig alligevel på. Det sker nemlig en gang imellem, at en spiller IKKE har tilmeldt sig Ophelias turnering, og samme spiller vil derfor heller ikke kunne modtage præmie for at være nærmest flaget på dagen.    

  

 

 

Scorekort – vigtigt info:

Hvis I benytter klubbens scorekort der hænger ude i forhallen (altså dem I ikke printer ud), så husk at udfylde scorekortet med Jeres fulde navn.

Det er ikke nok at skrive sit fornavn og kun første bogstav i sit efternavn. Så udfyld med dit fulde navn, så er det nemmere for de bestyrelsesmedlemmer der efterfølgende taster resultater ind efter en match.

Hvis I spiller en af Ophelias makkermatcher, så husk at skrive begge spilleres navne på det scorekort I indleverer.

Husk at underskrive scorekortet – dette gælder både spiller og markør. Og inden I afleverer scorekort, så tjek med markøren, at I er enige om de antal slag der er noteret ud for hvert enkelt hul. I behøver ikke tjekke Jeres point men det er vigtigt, at antal slag er noteret korrekt.  

 

OBS – der arbejdes på banen!

greenkeeper

For at opretholde HGCs smukke golfbane, arbejder klubbens greenkeepere hårdt hver dag – dog med fare for at blive ramt af de mange flyvende golfbolde.

Det er derfor vigtigt, at vi viser hensyn til greenkeeperne.

Der står følgende i HGCs klub- og ordensregler:

Greenkeeperne har UBETINGET forret på banerne

Ingen må slå det næste slag, uden at have fået ”grønt lys” fra greenkeeperne, når disse arbejder i slagretning og med fare for at blive ramt. 

Vi skal herigennem opfordre alle Ophelias medlemmer til at være opmærksomme på greenkeeperne.

Vi tillader os at skrive dette, eftersom vi har modtaget en henvendelse om, at det ikke er alle der overholder dette.

Så pas på greenkeeperne der arbejder på banen – og vis 100 % hensyn som ovenfor beskrevet.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at der i samme reglement er beskrevet, at der IKKE må trækkes med vogn mellem green og greenbunker.

Det ødelægger de pågældende områder, så vi skal trække vores vogne udenom.                                                                                                                                                                                           

 

Køb, salg eller byt blandt Ophelias medlemmer:kob og salg

Vi har før annonceret, at de Ophelia piger der benytter facebook, kan anmode om optagelse af Ophelias egen facebookside kaldet ”Ophelia HGC”.

Det er der allerede en del af Jer der benytter sig af.

Nu er der oprettet endnu en facebookside med tilknytning til Ophelia. Siden hedder ”Ophelia’s Loppebiks”. Der er ikke nogen grund til at smide noget ud, eller gemme noget væk i skabene derhjemme, som andre måske kunne få brug for. Der kan sættes ting til salg, ting kan gives væk, eller de kan byttes til andet. Så er der gemt en kræmmer i Jer, så anmod om optagelse af facebooksiden ”Ophelia’s Loppebiks”.

Billeder:

sjove billeder julemand

Hvis I oplever en sjov episode på golfbanen, så tag gerne et billede af det og send det til formand f. Ophelia

Ann Hansen på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via mms på tlf. 2334 3942 –     gerne efterfulgt af noget tekst. Så sørger vi for, at episoden deles med øvrige Ophelia piger.

Vi skal have lidt at grine af her i det kedelige sommervejr :-)

 Kommende matcher i Ophelia:

Udover de almindelige onsdagsmatcher af forskellig art, så vil vi henlede Jeres opmærksomhed på følgende matcher:

Surprice holdmatch med efterfølgende middag – afholdes den 23. august. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så kan du stadig nå det.

Invitationen er udsendt via mail, lagt på Ophelias facebookside samt er tilgængelig via vores hjemmeside.

3 jern el. køller + putter match den 13. september. Ved denne matchform må du kun medbringe 3 jern el. køller + din putter.

Du vælger selv, om du f.eks. vil blande de 3 typer i form af 2 jern og 1 kølle, eller omvendt osv. Herudover må du medbringe din putter.

Matchen er en 9 hullers stableford match, det er forni der spilles, og matchen er ikke-regulerende.

  1. september Ophelias afslutning. Her spilles Texas Scramble, slagspil og der er gunstart kl. 13.00. Efterfølgende præmieoverrækkelse og middag. Der udsendes særskilt invitation til denne afslutning.
  1. oktober spilles der natgolf på par 3-banen med gunstart kl. 17.30. Der er efterfølgende præmieuddeling og middag ca. kl. 20.00. Der udsendes særskilt invitation til denne match.
  1. december spilles der nisseturnering på par 3-banen med gunstart kl. 10.00. Efterfølgende er der præmieuddeling og julefrokost ca. kl. 13.00. Der udsendes særskilt invitation til denne match.

Sluttelig:

Som I kan se, er der stadig en del spændende matcher tilbage i indeværende sæson, så vi håber, at vi ses i den kommende tid – enten på banen eller på terrassen.

I ønskes alle en fortsat god golfsæson – med ønske om lidt bedre vejr J

Mange hilsner

p.v.a. Ophelias bestyrelse
Ann Hansen
Formand

                                                                                                                                                             Nuser