ophelia helsingr golf clubIMG 3143 edited 1Ophelia blev grundlagt af Inger Kastoft i 1971    logo

Som medlem optages alle kvindelige medlemmer af Helsingør golf club som er fyldt 21 år og har et handicap på max 40
Spilledag er Onsdag, der bestilles tid via golfbox, følgende tider er reserveret til Ophelia hver onsdag: fra kl. 8:33 - 10:03 samt fra kl. 15:00 til kl. 16:30 De øvrige mellemliggende tider kan bookes via golfbox.

Tider der ikke anvendes, frigives 6 dage før kl. 22:00

Kontingent 350 kr. om året.
Bankindbetaling sker til Ulla Ring
Bank reg. 2313 Kontonr. 6266 170 759

Husk oplysning om dit Hgc medlemsnummer + navn

Nyheder omkring Ophelia vil kunne læses herunder i Blogform og på facebook

Medlemskab klik og udfyld     

ophelia helsingr golf clubIMG 3143 edited 1

Nyt fra Ophelias bestyrelse

                 Juni 2017

 

 

Kære medlem af Ophelia

 

Medlemmer:

I indeværende sæson har vi rundet 107 Ophelia medlemmer, men der er plads til endnu flere. Så hvis du har en eller flere veninder i golfklubben så håber vi, at du vil fortælle om vores dameklub Ophelia. I omklædningsrummet kan du finde Ophelias velkomstfolder og turneringsprogram, som du er velkommen til at tage og give videre til andre kvindelige golfspillere i HGC. I velkomstfolderen og turneringsprogrammet kan der læses nærmere om de turneringer og arrangementer Ophelia afholder i løbet af sæsonen.

 

Aflevering af scorekort:

Vi skal gøre opmærksom på, at hvis man er mødt op og spiller en runde Ophelia golf om onsdagen, så SKAL der afleveres scorekort efterfølgende – uanset resultatet. Vi oplever, at der nogle gange ikke afleveres scorekort på trods af, at en spiller har været ude og spille runden.

Hvis man af en eller anden årsag IKKE fuldfører sin runde – det kan være man bliver kaldt hjem, sygdom, det regner eller lignende, så afleverer man sit scorekort alligevel – streger det over og skriver NR (no return). Dette vil så efterfølgende fremgå på resultatlisten ud for den enkelte spiller.

Hvis man er tilmeldt en Ophelia turnering og IKKE møder op, så vil det på resultatlisten stå som NS (No show). 

  

Ny sportsdisciplin afprøvet i Ophelia den 31. maj:

Den 31. maj spillede Ophelia en Scotch Twosome, og bagefter var der fælles middag. Efterfølgende blev vi introduceret for en ny sportsdisciplin – Tai Chi og Qi Gong.

Tai Chi er en kinesisk kampkunst, og de vigtigste principper i Tai Chi bygger på harmonien mellem Yin og Yang. Det er en sport der udføres MEGET langsomt. Qi Gong er en fysisk og mental bevægelsesform, som styrker immunforsvaret, balancerer krop og sind og giver fysisk og psykisk overskud. Ophelia havde inviteret 2 instruktører til at vise de 2 discipliner, og som deltagere skulle vi selvfølgelig også selv lige prøve J

Der blev grinet godt igennem, og vi tillader os lige at sætte et par billeder ind, så hvis du ikke var tilstede, så kan du få et kig med her!

1.png  2png

 

Skulle du være interesseret i at høre mere om Tai Chi og Qi Gong, så kan du henvende dig til Ophelias medlem Elisabeth Dreijer Sørensen, som selv dyrker denne sport, og derfor kan fortælle dig meget mere.

VIP turnering Pink Cup:

Den 5. maj blev der afholdt en VIP turnering ift. Pink Cup på banen i Trehøje Golfklub. Som repræsentanter fra Ophelias bestyrelse deltog Helle Midtgaard og Lene Brandt Arentoft. Helle og Lene har fortalt, at banen var udfordrende, meget smuk og med en afvekslende natur. Vejret var med dem, da de spillede i solskin.

Helle og Lene spillede på hold med to andre damer fra Give Golfklub, og dette hold endte med en 3. plads – FLOT! Herudover fik Lene en 4. plads i den individuelle række – stort tillykke. 

3 jpg

   Her ses et billede fra da Lene fik overrakt sin præmie for hendes præstation.

   Lene var i  fornemt selskab, for som du kan se så står hun sammen

   med den tidligere danser Anne Laxholm,

   som er ambassadør for kræftens bekæmpelse.

 

 

 

Venskabsmatch mod Hornbæk og Fredensborg – OPHELIA VANDT:

Den 11. maj spillede Ophelia sin årlige venskabsmatch mod Fredensborg og Hornbæk. Matchen foregik i år på banen i Hornbæk. Det var en meget kold og våd dag, så det var flot med det store fremmøde på dagen. Vi kan afsløre, at Ophelia vandt matchen med den højst gennemsnitlige score – for 2. år i træk. Så stort TILLYKKE til Ophelia.

I de individuelle rækker blev det bl.a. til en 2. plads i A-rækken til Diana Imani Alkirk, og en 3. plads i B-rækken til Ulla Ring. Stort TILLYKKE til Jer. Til næste år er det Ophelia der afvikler den årlige venskabsmatch, og den vil vi se frem til. 

Ophelias egen lokale Pink Cup turnering:

Den 21. juni afholdte Ophelia sin årlige Pink Cup turnering til fordel for kræftens bekæmpelse. I alt deltog der 56 kvindelige spillere og 32 mandlige spillere. Hele terrassen, klubhuset og banen var pyntet op med balloner og tyl i lyserødt. De mange deltagere var også iklædt lyserøde eller pink farver - det så meget flot ud.

4.jpg

 

   Servicevognen var også pyntet flot op i dagens anledning.

   Den blev kørt af Mette Thorngaard fra bestyrelsen,

   da hun ikke kunne spille med grundet en skade.

   Mette fik hjælp af Emilie – barnebarn til Ophelia medlem Linda Jepsen.

   Tak for indsatsen Mette og Emilie J

 

 

 

 

Der var mange flotte præmier – både til vinderne af turneringen, men også til vinderne af det amerikanske lotteri der blev solgt i løbet af aftenen.

Herrerækken blev vundet af Søren Wiiborg. A-damerækken blev vundet af Inge Landergreen. B-damerækken blev vundet af Else Sloth Andersen. Stort tillykke med 1. pladserne.

Der var præmier til den herre og dame der var nærmest flag på par 3 hullerne, længste drive på hul 10 i alle tre rækker, korteste drive på hul 1 i alle tre rækker.

Så blev der indført en ny disciplin i år, idet vi kårede dagens PINK CUP badedyr J

På hul 17 var der sat et badedyr i vandet. En stor flamingo. Blandt de der havde slået deres 1. slag i vandet – der var 10 spillere - blev der trukket lod om vores flamingo.

Herudover fik vinderen et gavekort til en træningslektion hos Magnus Landström (sponsoreret af shoppen).

Dagens PINK CUP badedyr, og dermed vinder af det flotte Flamingo badedyr og træningslektion blev Jørgen Theilmann.

5png.png     

  

   Her svømmer den flotte flamingo rundt i vandet ved hul 17,

   men den er nu flyttet hjem til Jørgen Theilmann J

 

 

 

 

 

 

 

Ikke vandrepokal, men nu en vandrebluse ved Pink Cup:

Ligesom sidste år havde vi en special bluse på aktion. Sidste år donerede formand for Holgers drenge – Peter Thomsen Hansen – blusen til en aktion, og den blev solgt til Michael Koppelhus for 550,- kr.

 

 

trøje 6 png.png

 

 

Michael spillede Pink Cup turneringen i år iført den flotte bluse -

han kunne lige være i den J

 

 

Efter turneringen donerede Michael blusen tilbage til en ny aktion til dette års Pink Cup. Blusen blev denne gang solgt for 750,- kr. og køberen blev Nils Duus Hansen. Vi takker Michael for at donere blusen tilbage, og også en tak til Nils for at købe den, og dermed give et flot bidrag til vores indsamling. Vi glæder os til at se Nils i den flotte pink farvede bluse til næste års Pink Cup.

Vi afventer nu resultatet af vores indsamling fra denne fantastiske dag. Så snart vi kender beløbet, vil vi selvfølgelig oplyse herom.

Af hjertet tak til alle der deltog, og var med til at gøre dagen speciel – og dermed var med til at gøre en forskel.

Ophelia onsdag den 12. juli:

Vi har fået en forespørgsel om vi kan afgive 2 tider den 12. juli til nogle greenfee spillere. Da vi nærmer os sommerferien tænker vi, at der nok ikke er så meget pres på tiderne i den periode, og har derfor sagt ja til dette. Det betyder, at tiderne kl. 09.00 og 09.10 er afgivet til dette formål.

Og med disse ord ønskes i en fortsat god golfsæson.

Mange hilsner

p.v.a. Ophelias bestyrelse

Ann Hansen

Formand

logo transperant edited 1


 

daendenosv