Frokost Buffet
 
Den traditionelle frokost buffet.

Koldt:

2 slags sild med karry dressing, løg & kappers

½ æg med rogn

Rejer med mayonnaise

Graved laks med sennepsdressing

3 slags salater

Kalveculotte med remolade, peberrod & ristet løg

Varmt:

Fiskefilet med remoulade & citron

Ribbensteg med rødkål & hjemmelavet agurkesalat

Leverpostej med bacon & champignon

Grøntsagstærte

Ost:

2 slags ost med frugter & oliven

 

 

 

Pris pr. person 250,-

 

 

Italiensk inspireret buffet

Koldt:

Appelsin & Grape salat

Tomat & mozzarella salat

Salat med aubergine, asparges & parmesan flager

Kold kalv med tun

Parmaskinke med melon

Tynde skiver oksemørbrad med parmesan

Varmt:

Lammekølle med pesto

Spaghetti ”suprise”

Citron kylling med hvidløg & chilli

Ost:

Brie & gorgonzola

Diverse frugter & Oliven

Brød & smør

Tiramisukage

Pris pr. person 350,-

Restaurant HGC v/ Anders Kurt Jørgensen – Gl. Hellebækvej 73 – 3000 Helsingør –e-mail: restauranthgc@outlook.dk – tlf: 4921 2950 -Facebook

daendenosv