Nyd banen!

Det mere normale sensommervejr har igen fået vores bane til at tage sig fantastisk ud. Jeg hører fra mange medlemmer, at banen står flot, og at særligt greens ruller godt. Stor ros til hele greenkeeperstaben.

Mange nye medlemmer

Igen i år har vi været dygtige til at tiltrække nye medlemmer i alle aldre og på alle niveauer. Det er super godt og vigtigt for klubben. Særligt nyspillerudvalgets mange aktiviteter og utrættelige indsats er vigtig, men jeg ser også med stor glæde, at flere medlemmer selvstændigt gør en indsats for at rekruttere nye medlemmer til klubben. Flot! I forbindelse med efterårets medlemsmøde, som bestyrelsen påregner at afholde i udgangen af september/begyndelsen af oktober, vil jeg give en lidt mere detaljeret orientering om medlemsudviklingen.

”Spil hurtigt – vis hensyn”

DGU har implementeret en række nye tiltag, der skal gøre ”flowet” på banen bedre. Det er et super godt initiativ, som vi også kan lære af her i HGC. Læs dem – de hænger i klubhuset, hvor du bekræfter din spilletid.

Husk at vise hensyn på banen og råb FORE! Hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi har igen haft spillere, der er blevet ramt, så tag det alvorligt og pas på hinanden. Bestyrelsen arbejder kontinuerligt med sikkerhedsmæssige tiltag på banen, men alle golfklubber, spillere og gæster ER afhængige af, at alle viser hensyn og omtanke.

KM 2018

Endelig en opfordring til at deltage i Klubmesterskabet 2018 den 22. og 23. september eller blot komme forbi, nyde golfspillet og skabe god stemning. Læs de store og flotte opslag i klubhuset!