spilmedaf2018Spil med-Dagen er Dansk Golf Unions sommerrekrutteringskampagne, som Helsingør Golf Club normalt tilslutter sig helt eller delvist. I år blev det i høj grad delvist, da Nyspillerudvalget vurderede, at dagen, som var valgt af DGU til at ligge i slutningen af juli, ikke var ideel for os i Helsingør. Vi ændrede derfor konceptet og fandt – ikke en dag, men en aften – midt i august. 

Skal vi vurdere arrangementet alene på tilslutningen, var det en god beslutning! Der kom 48 nysgerrige gæster udefra – og 40 af ”vores egne” trådte til som aktive værter. Det var flot – og næsten en rekord fra tidligere år.

Som før gik arrangementet ud på at give gæsterne en lille idé om, hvad golf er, og via vores egne engagerede medlemmer at introducere dem til vores klub og de muligheder, vi tilbyder. Formanden bød oplagt velkommen, mens der blev guflet lækre grillpølser fra grillen. Herefter var der introduktion til jernslag og puttning, og alle mødtes traditionen herefter på par 3-banen, hvor gæsterne fik lov til at slå nogle udfordrende, smånervøse slag  I store træk gik det godt – omend vi var ved at blive kortvarigt ”kvalit i egen succes”, da det blev lidt af en mundfuld at holde styr på de næsten 90 mennesker samtidigt. Alle kom dog sikkert igennem forløbet, der sluttede med kaffe og småkager i klubhuset, hvor Carsten med myndig røst gav de afsluttende nødvendige informationer, som der er brug for, hvis man beslutter sig for at komme på kursus. 

12 meldte sig til på stedet, og en hel del var meget interesserede, men foretrækker f.eks. at starte op til foråret.
Tak og atter tak til ALLE – både til jer i marken, jer der styrede slagets gang, jer der har arbejdet på at få det hele på benene og jer, der bakkede op.

Mange hilsner 
Nyspillerudvalget.