Generelle nyheder fra HGC

Som det sikkert er gået op for jer alle, så er nye regler for beskyttelse af persondata trådt i kraft i Danmark den 25. maj med Persondataforordningen og den danske Databeskyttelseslov.

Det betyder, at DGU har gjort et stort stykke arbejde i bestræbelserne på at leve op til de nye lovkrav, herunder at udarbejde en række vejledninger til golfklubberne under DGU, der sætter os i stand til at passe på persondata. Vejledningerne findes på DGU’s hjemmeside og omfatter:

- Gode vaner vedrørende persondata

- Grundlag for behandling af persondata

- Grundprincipper for behandling af persondata

- Vejledning om håndtering af børneattester

Bestyrelsen påser, at disse vejledninger implementeres effektivt og smidigt.

Endvidere har DGU udarbejdet et særligt software program, som HGC har også har købt. Dette program hjælper klubben med at overholde de gældende regler.

Langt de fleste oplysninger som klubkontoret indhenter, anvendes af DGU og Golfboks, og også herfra skulle du have modtaget en direkte mail med oplysninger om, at dine data behandles efter loven.

Du kan derfor trygt stole på, at vi i HGC er meget opmærksomme på dette og påser, at alle vores processer og politikker vedrørende behandling af persondata løbende efterses og opdateres.

Foruden HGC’s egen kontrol, er du naturligvis altid velkommen til at besøge klubkontoret i åbningstiden eller skrive en mail for at sikre, at vi kun har de personlige oplysninger, der er ”netop tilstrækkelige” for at behandle og varetage dit medlemskab.

daendenosv