FC Helsingørs fodboldfans kan hjælpe med at nå målet

 1herre2018

Helsingør Golf Clubs spillende træner Nicolai Nissen nr. 3 fra venstre, sikrede med en birdie på sidste hul sejren på 10-8 over Roskilde i Golf-Herrernes anden holdmatch i weekenden

Af Claus Grønborg

Med en hjemmesejr på 12 – 6 over Asserbo lørdag og en vigtig udesejr på en særdeles vanskelig udebane 10 – 8 i Roskilde søndag kom Helsingør Golf Clubs bedste herrer godt fra start i kampen om at blande sig i oprykningsspillet til Golfens Superliga – Santander Divisionen.
HGC’s bedste damer – eller piger om man vil, da holdets gennemsnitsalder kun er 15 ½ år – kom også fremragende fra start med en sejr hjemme over Asserbo med 9-3 og et knebent nederlag på 7-5 mod Kokkedal om søndagen. Begge hold har dermed lagt sig i en god position til at blande sig i kampen om oprykningsspillet.

Invitation til FC Helsingør fodboldfans

Herrernes holdkaptajn Karsten Rasmusen tror på, at FC Helsingør Fodboldfans kan være med til at nå målet om oprykning. Derfor vil han gerne invitere fanklubbens medlemmer ud til den næste og meget afgørende hjemmekamp mod Hillerød lørdag d. 16. juni. Samme dag spiller damerne hjemme mod Smørum.

-Jeg har en drøm om at Golf skal blive til en publikumssport. - Vi vil derfor gerne invitere fodboldfansene ud i golfklubben for at skabe en Ryder Cup lignende stemning, fortæller Karsten Rasmussen

Lige ved og næsten sidste år

I sidste sæson var Helsingørs bedste herrehold et mulehår fra at rykke op i Golfens Superliga, og dermed gøre byens fodbold- og håndboldhold følgeskab. Den afgørende Oprykningskamp blev tabt med 10 - 8. Truppen er i denne sæson uændret med de 3 rutinerede professionelle golfspillere Mads Vibe- Hastrup, Patrick Rasmussen og Nikolaj Nissen i spidsen. I første runde blev de 3 spillere suppleret af de 3 af unge talenter som Jonathan Gøth-Rasmussen, Carl Emil Lindsø, Mathias Hasenschwandtner og Victor Bjørløw.

Damerne vil også være med i spillet om oprykning

Girl Power Teamet med Mellissa August på 12 år, Olivia Grønborg på 14 år, Kajsa Landstrøm på 15 år, Anna på 18 år og Amanda ligeledes 18 år, mener det også alvorligt. Og med sejren på 9-3 over Asserbo har de spillet sig i en gunstig position, idet puljens to andre modstandere Kokkedal og Smørum allerede har et førstehold i den bedste række, Santander Divisionen, og derfor ikke kan rykke op.

Så kære fodboldfans med flere. Kom ud og hjælp Helsingør Golf Club lørdag d. 16. juni med at spille sig videre frem mod Golfens Superliga