Frokostkort 

 Januar – Februar 2018

1 skive franskbrød m/ost eller pålæg

20 ,-

Banesandwich 

28, -

Dagens håndmad

1 stk 22,- 3 for 60,-

Putters toast

Mornay sauce, skinke, ost og Dijon sennep

28, -

The caddie burger

Lun brioche bolle, hakkebøf á 180g, ost, løg relish med æble,

agurk, tomat, salat, chilimayonnaise og brøndkarse

Pommes frites á part

98,-

Pommes frites lille/stor

Varme pommes fritter med hvidløgs mayonnaise

22.-/28,-

 
 
 
 
 
Smørrebrød

Januar – Februar 2018

Sildemad

Marineret sild, syltet glaskål, rødbede crudité,

rug tuille og dild

38,-

Æg og rejer

Økologisk æg, citron marineret rejer, hjemmelavet

mayonnaise, agurk og karse

38,-

Fiskefilet

Fiskefilet, hjemmelavet remoulade, citron creme,

og citrus cress

38,-

Kartoffelmad

Let syltede små kartofler, ristet karry, karry mayonnaise,

sprøde kartofler og brøndkarse

38,-

Dyrlægens natmad

Leverpostej, saltkød, syltet rødløg, løgringe, sky og karse

38,-

Vegetarstykket

Frisk tomat, hvidløgs mayonnaise, ristede løg, vesterhavsost

og tallerkensmækker

38,-

Frokost platte

Et udvalg af 3 forskelligt smørrebrød efter kokkens valg

samt ost og garniture

108,-

 
 
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

LIDT OM OS !

KONTAKT - INFO

Tlf: 49 21 29 50 

og  29 26 53 06 

E-Mail: LINK 

Vi er på  face book20

Åbnings tider:

Frem til 31 - mart

kl. 08:30 - 16:00

Fra  1 - april

kl. 08:00 - 22:00

Restaurant HGC v/ Anders Kurt Jørgensen – Gl. Hellebækvej 73 – 3000 Helsingør –e-mail: restauranthgc@outlook.dk – tlf: 2926 5306 - Facebook
daendenosv